⚽ CL 25/26 Son 16 M:1 | Galatasaray 1-0 Liverpool | MS | 10 Mart | TRT 1

İlk yarıyı ezilmeden geçebilirsek ikinci yarı rakibi zorlarız ilk yarı dengeli oyun anlayışı benimsenmeli

Normalde böyle bir büyük maçta tek bir kişiyi konu alan koreografi olmamalı ama tüm oyuncularımız Osimhen'e saygı duyuyor Osimhen bunu hakediyor takımın lideri tüm Dünya çapında ses getiren bir koreogafi şovu olacaktır

Normalde böyle bir büyük maçta tek bir kişiyi konu alan koreografi olmamalı ama tüm oyuncularımız Osimhen'e saygı duyuyor Osimhen bunu hakediyor takımın lideri tüm Dünya çapında ses getiren bir koreogafi şovu olacaktır

Tek oyuncu odaklı olmaz zaten, Osimhen ana odak olur ama yanında başka oyuncular da olur, Torreira vs.

Kareografiyi doya doya izleriz umarım TRT kısa kesmemeli.

Bu akşam sahaya yalnızca bir takım çıkmayacak…
Bir tarih, bir inanç, bir meydan okuma çıkacak.

Aslanlar Avrupa’nın kalbinde kükreyecek.
Karşımızda dev diye anlatılan bir rakip var: .
Ama bazı geceler vardır… isimler değil, yürekler konuşur.

Ve bu gece o gecelerden biri.

Sarıyla kırmızının ateşi gökyüzünü boyayacak.
Milyonların nefesi tek bir haykırışta birleşecek.
Çünkü sahaya çıkan yalnızca bir kulüp değil — bir efsane: .

Dünya bu gece bir gerçeği yeniden hatırlayacak:
Aslan uyandığında Avrupa titrer.

Zafer uzak bir ihtimal değil…
Zafer, bu arma için yazılmış kaderdir.

Bu gece kazanacağız.
Çünkü biz inanırız.
Çünkü biz vazgeçmeyiz.
Çünkü biz Galatasaray’ız. 🦁🔥

Kadıköy deplasman maçında bu sezon fb'nin kareografisini Bein dakikalarca vermişti ki maç geç bile başlatıldı. Rezalet işti.

TRT bu akşam üzerine düşeni yapmalı. Üç kuruş reklam peşine düşüp hiç etmemeli organizasyonu.

Çok rüya gören birisiyim ama maçlarla ilgili rüya fazla görmem. Böyle 2-3 yılda bir ancak herhalde.

Bu gece maçı rüyamda gördüm. Nedense maç Olimpiyatta oynanıyordu. 45+8'de BAY ile 1:0 öne geçiyorduk. Nasıl eziyoruz adamları öyle böyle değil. Devre arası 19 dakika sürdüğü için ne oluyor lan FB gibi bir pislikler mi çeviriyor bunlar diye düşünüyorduk. Hatta foruma girip bununla ilgili bir şeyler yazıyordum ben de. Ikinci yarının başında ise Davinson ile Konate hava topuna çıkıyordu, Davinson Konate'yi ters bir vuruşa zorlayıp kendi kalesine atmasını sağlıyordu ve durum 2:0 oluyordu.

Sonra ekranın sol köşesinde ne göreyim. UEFA bütün maçların Aggregate skorunu veriyordu ve bizim maçta durum Agg 4-2 diye yazıyordu ve skor bizim lehimizeydi. Yani oynadığımız maç ilk maçın rövanşıydı rüyamda. Maçın devamında biz bunları ezmeye devam ediyorduk, Liverpool'lu topçular sinirden çimleri dövüyordu adeta. Maçın sonucunu görmeden 70. dakika civarı uyandım maalesef.

HAYDI CIMBOM!!!

Çok rüya gören birisiyim ama maçlarla ilgili rüya fazla görmem. Böyle 2-3 yılda bir ancak herhalde.

Bu gece maçı rüyamda gördüm. Nedense maç Olimpiyatta oynanıyordu. 45+8'de BAY ile 1:0 öne geçiyorduk. Nasıl eziyoruz adamları öyle böyle değil. Devre arası 19 dakika sürdüğü için ne oluyor lan FB gibi bir pislikler mi çeviriyor bunlar diye düşünüyorduk. Hatta foruma girip bununla ilgili bir şeyler yazıyordum ben de. Ikinci yarının başında ise Davinson ile Konate hava topuna çıkıyordu, Davinson Konate'yi ters bir vuruşa zorlayıp kendi kalesine atmasını sağlıyordu ve durum 2:0 oluyordu.

Sonra ekranın sol köşesinde ne göreyim. UEFA bütün maçların Aggregate skorunu veriyordu ve bizim maçta durum Agg 4-2 diye yazıyordu ve skor bizim lehimizeydi. Yani oynadığımız maç ilk maçın rövanşıydı rüyamda. Maçın devamında biz bunları ezmeye devam ediyorduk, Liverpool'lu topçular sinirden çimleri dövüyordu adeta. Maçın sonucunu görmeden 70. dakika civarı uyandım maalesef.

HAYDI CIMBOM!!!
Okan hocam verir o maçı iyi olmuş erken uyanman

Geri
Üst Alt