Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
CL 25/26 Son 16 M:1 | Real Madrid 3-0 Manchester City | MS | 11 Mart | tabii Spor
Valla ben de geçmişte yendiğimiz takımlar çıksın istiyorum. Bak realle mazimizde çok güzel anılarımız var... juve ile öyleydi, keza liverpool ile de güzel anılarımız oldu. Mesela chelsea gelmesin bize hala 5-0 ın acısı vardır bende...
Valla ben de geçmişte yendiğimiz takımlar çıksın istiyorum. Bak realle mazimizde çok güzel anılarımız var... juve ile öyleydi, keza liverpool ile de güzel anılarımız oldu. Mesela chelsea gelmesin bize hala 5-0 ın acısı vardır bende...
Real Bayern Bayern eler diyorum ama belli de olmaz . Real inanılmaz sonuç odaklı oynuyor . Gene alırsa kupayı şaşırmam. İşin ilginç tarafı diğer taraftan Barça gelmesi de muhtemel. Senelerdir beklenen El Clasico olur mu bilmem...
Real Bayern Bayern eler diyorum ama belli de olmaz . Real inanılmaz sonuç odaklı oynuyor . Gene alırsa kupayı şaşırmam. İşin ilginç tarafı diğer taraftan Barça gelmesi de muhtemel. Senelerdir beklenen El Clasico olur mu bilmem...
bayern’in real’den çok daha iyi oynayıp hakemler tarafından açık şekilde turun real’e hediye edildiği tertemiz 2-3 şamp ligi eşleşmeleri var bu iki takımın farklı sezonlarda
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.