CL 25/26 Son 16 M:1 | Real Madrid 3-0 Manchester City | MS | 11 Mart | tabii Spor

real elesin olurda karşılaştık city sıkıntı
Valla ben de geçmişte yendiğimiz takımlar çıksın istiyorum. Bak realle mazimizde çok güzel anılarımız var... juve ile öyleydi, keza liverpool ile de güzel anılarımız oldu. Mesela chelsea gelmesin bize hala 5-0 ın acısı vardır bende...

Valla ben de geçmişte yendiğimiz takımlar çıksın istiyorum. Bak realle mazimizde çok güzel anılarımız var... juve ile öyleydi, keza liverpool ile de güzel anılarımız oldu. Mesela chelsea gelmesin bize hala 5-0 ın acısı vardır bende...
ben oyun kurgularına göre düşünüyorum city bugün 5 yesede bize en ters gelecek takımdı inş elenir.

Golü hediye ediyordu Thiago

Real Bayern Bayern eler diyorum ama belli de olmaz . Real inanılmaz sonuç odaklı oynuyor . Gene alırsa kupayı şaşırmam. İşin ilginç tarafı diğer taraftan Barça gelmesi de muhtemel. Senelerdir beklenen El Clasico olur mu bilmem...

Real Bayern Bayern eler diyorum ama belli de olmaz . Real inanılmaz sonuç odaklı oynuyor . Gene alırsa kupayı şaşırmam. İşin ilginç tarafı diğer taraftan Barça gelmesi de muhtemel. Senelerdir beklenen El Clasico olur mu bilmem...
bayern’in real’den çok daha iyi oynayıp hakemler tarafından açık şekilde turun real’e hediye edildiği tertemiz 2-3 şamp ligi eşleşmeleri var bu iki takımın farklı sezonlarda

Kim ne derse desin abi herifler harbi winner bir takim gunun sonunda.

Foden şu maçta nasıl girmez ya oyuna. Doku'yla kösneyip duruyorsun Pep hocam.

Haaland out
Marmoush in

Trent out
Carvajal in

1773265993434.webp

Bu tur dönebilir gibi. City içerde paramparça eder.

Real Madrid teknik ekibi, Erling Haaland'ı duran toplarda kafayla gol atmakta başarılı olmadığı için Arda Güler ile markaj altına aldı. (Marca)

1773395553994.webp

Geri
Üst Alt