⚽ CL 25/26 Son 16 M:2 | Liverpool 4-0 Galatasaray | MS | 18 Mart | TRT 1

Ben de ilk baktığımda 4-0, 5-0 çıkacak diye korkmuştum ama fena değil bu kadar farka rağmen maça yakın lehimize değişirse geçeriz turu bence.
Yalan yok dun icimden anfieldi sessizlige buruyecek 2-0 buldugumuz gecti mac icinde...mac kac kac biter bilemem ama modum baya TEKER TEKER GECIYORUZ TURLARIIII

Yalan yok dun icimden anfieldi sessizlige buruyecek 2-0 buldugumuz gecti mac icinde...mac kac kac biter bilemem ama modum baya TEKER TEKER GECIYORUZ TURLARIIII
Hoca oyuncu grubu hepsi başarıyı hak ediyor çiçek gibi takımız ben de inanıyorum geçeceğiz inşallah.

Geleceğe gittim ve 14000065 ihtimali gördüm. Sadece birinde turu geçiyoruz. IMG_7683.webp

Pozisyonlara gireceğimiz kesin golü atarsak turu bence geçeceğiz ve yenerek geçeceğiz, sürekli hata yapıyorlar, konsantrasyon kayıpları çok yüksek, tottenham topu şişiriyor adamın önüne indiriyorlar, sol bek pas veriyor 3 kişide birbirine bırakıyor, rakip kapandığında açamıyorlar, şuta kalıyorlar, duran top ve kornerlere sürekli vurduruyorlar, oyun disiplininden kopup ya herro ya merro diye çıkıyorlar tottenham ilkyarı topu komple verdi ama 2-3 pozisyonu var 2. yarı skoru tutamadılar, ileride 2 oyuncuyla bile pozisyon buldular, bitiricilikleri iyi olsa çok rahat yenerlerdi, kalecide net kurtarışlar yaptı, ben M.United galibiyeti tarzı bir şey bekliyorum, yeter ki gelen fırsatları harcamayalım.

Okan hoca, kesinlikle kaleci ile kısa pas oyununu burada yasaklamalı. özellikle de ilk 15-20 dk. uğurcan ın ayakları gayet iyi at uzun top barış a, sane ye. hiç arkada gereksiz yere kısa pasa gerek yok. bunun haricinde lemina ve toreira nın baya sert yapması lazım orta sahada. gerisi gelir. biz eleyeceğiz bunları.

Bu turu geçer geçmeyiz bilmem ama ŞL'de oynamayı her yıl alışkanlık haline getirmeliyiz. Birkaç yıl sürekli katılıp, üst turları görürsek, sonrasında bir final oynama ihtimalimiz hiç de az değil önümüzdeki 5 yıl içerisinde.

1773647684915.webp

liverpoolun tur atlamasına avrupada verilen oranlar bu şekilde. yani ortalama %65 ihtimalle liverpoolun atlayacağını düşünüyor avrupa

Bir sekilde gecebilsek.. bir sekilde bu turu gecsek.. cok imkansiz ya 3-4:1 felan olacak sanki

ey ahaliiiiii

ligde önümüzdeki 5 maçı , avrupada önümüzdeki 6 maçı kazandığımız taktirde hem türkiye şampiyonuyuz hem avrupa şampiyonuyuz :D

Özellikle bazı taraftarı fazla korkuyor ve karamsar. Turu geçme ihtimalini hiç de az görmüyorum. Olay Okan Burukta bitiyor. Juve maçından ders almışsa Gs tur atlar. Takım çıkıp kendi oyununu oynar ve savunmada normal oyunundan farklı olarak biraz daha iyi olursa umutluyum. Sıkıntı şu, takım gol yiyince demoralize olup savunma çöküyor, hızla başka goller de yiyebiliyor. Ayrıca Liverpool gol atmak zorunda ve ileride osimhen gibi bir forvet var. Ayrıca Barış Alper gibi bir koz var elde. Turu geçersek şaşırmam

Dünkü tottenham maçının benzeri yaşansa bağıra bağıra sokağı yıkarım.

ey ahaliiiiii

ligde önümüzdeki 5 maçı , avrupada önümüzdeki 6 maçı kazandığımız taktirde hem türkiye şampiyonuyuz hem avrupa şampiyonuyuz :D

Lig öyle de

Avrupada son galibiyet Liverpool maçı bile olsa şampiyon olabiliriz kalan bütün maçlarda berabere kalarak teorik olarak.

Liverpool beraberlik (Tur)

PSG (x2 beraberlik uzatma ya da penaltılar ile tur)

B.Münih / R.Madrid (x2 beraberlik penaltılar ile tur)

Final beraberlik (penaltılar ile kupa)

Mümkün böyle bir şey teoride.

Ligde puan farkını açmışken birde bu turu geçersek çeyrek final maçları çok güzel geçer.

Manchester City bize karşı istediği her an gol atabilecek gibiydi, özellikle ilk yarı. Arada siklet farkı barizdi. Ama Lpool'da böyle bir farkı 3-5 dakika bile hissetmedik. Tur çok zor ama imkansız değil bence.

Geri
Üst Alt