⚽ CL 25/26 Son 16 M:2 | Liverpool 4-0 Galatasaray | MS | 18 Mart | TRT 1

aga hele bi Liverpool'u gecerim PSG'yi degerlendirirz
PSG de gecen seneki kadar makine modunda degil arada sarsildigi maclar oluyor
Monaco epey zorladi, Chelsea'ye de bakmayin kaleci sicti diye ilk mac oyle oldu takim dagildi sonra
ilk mac PSG 1 xG bulmadan 5 gol atti Chelsea daha fazla xG yapmisti
ligde de Monaco osurttu o maci izledim hayvan gibi pres yapiyolardi biz de yapiyoz presi aga

Oyuncularımız neden bu kadar erken saatte uyanmış yaw, daha 12 saat var maça.

Evet favorilerden biri denebilir

Ben çeyrek final yapmanın zorluğunun eski formattan çok farklı olduğunu düşünmüyorum

Buradaki eleme turları daha zorlu,onu kabul ediyorum ama lig aşamasında ilk 24 yapmak da eski grup formatında 2. olmaktan çok daha kolay.Bu bence dengeliyor eski formatla yeni formatı
Lig formati cok daha renkli ve iyi, surekli farkli takimla.oynamanda cok guzel detay.

Babalar yan gelip yatamiyor 9 10 puan toplayip.

Ama playoff ve sonrasinda mutlaka cetin maclar oynuyorsun. Kisaca gruptan cikiyorsun ama playoffta anlamlaniyor gibi surec var. Gayet hos buluyorum acikcasi.

AVL deki "daha kolay' mod CL den asagiya playoffta takim dusmuyor olmasi.

Isin guzeli o, bir turnuva var, kaybettin mi gidiyorsun. Dogru bir mantik acikcasi

R.tas maci acinca elbet yenelim diye heyecanlanacsgiz ama elensek cok uzulmem oyle soyleyeyim.. İyi para aliyorsun da psg maclarinin nasil olacagi az bucuk belli bir de bunun yorgunlugu moral bozukluguyla elimizdeki sampiyonlugun gitme ihtimali urkutuyor..
İtoglu it oyle bir rakip cekti ki 2 ayakli bir turda eleme ihtimalimiz %1 bile degil

Ben her türlü turu geçmek isterim PSG maçından bağımsız.

CL'de başarılı olmak istiyorsak karşımıza çıkana da katlanmak ve baş etmek zorundayız. Hayırlısıyla şu turu geçelim de PSG'yi sonra düşünürüz. Çeyrek final müthiş bir başarı olur

CL'den takim dusmediginden beri birazcik tirt dogrusu
Kolay denmez ama bizim kazandigimiz formattan daha kolay su an
Büyük liglerdeki güçlü takım sayısı arttı

Onların 5. 6. ları bile çok iyi takımlar oldu eskisine göre,o yüzden bunun çok hissedildiği kanısında değilim ben şu anda

Okan Buruk GS'si için de ŞL'de olmak her zaman daha iyi

Oyun anlayışı orta sıra-vasat Avrupa takımlarına işlemiyor çünkü

Gece rüyamda maç başlamadan uyuya kalıp sabah ilk iş mackolike girdiğimi gördüm.1-0 kazanmıştık golü 6 dk boey atmıştı.

#yetmezbizebukupahedefartıkavrupa

Elene elene, bu seviyelerde psg, barca, liverpool oynaya oynaya alışacağız. Şampiyonlar ligi finali hayal ediliyorsa kale, savunma, orta saha olmak üzere her mevkinde Osimhen klasında bir oyuncu olacak.

Lig formati cok daha renkli ve iyi, surekli farkli takimla.oynamanda cok guzel detay.

Babalar yan gelip yatamiyor 9 10 puan toplayip.

Ama playoff ve sonrasinda mutlaka cetin maclar oynuyorsun. Kisaca gruptan cikiyorsun ama playoffta anlamlaniyor gibi surec var. Gayet hos buluyorum acikcasi.

AVL deki "daha kolay' mod CL den asagiya playoffta takim dusmuyor olmasi.

Isin guzeli o, bir turnuva var, kaybettin mi gidiyorsun. Dogru bir mantik acikcasi
Bence eskisi gibi buradan UEFA'ya geçiş olmalı

İlk 16 takım Son 16'ya devam eder,17-24 arası da UEFA'ya kalır

UEFA'da da ilk 8 takım direkt Son 16 turuna kalır,9-16 arası ŞL'den gelenlerle son 16 için play-off oynar,17-24 arası da Konferansa düşer gibi formüller geliştirilebilir

Bence eskisi gibi buradan UEFA'ya geçiş olmalı

İlk 16 takım Son 16'ya devam eder,17-24 arası da UEFA'ya kalır

UEFA'da da ilk 8 takım direkt Son 16 turuna kalır,9-16 arası ŞL'den gelenlerle son 16 için play-off oynar,17-24 arası da Konferansa düşer gibi formüller geliştirilebilir
AVL deger kazanir o sekilde tekrar ama fazla mac oynatmaya calisiyorlar(CL de)zaten, o yuzden yapmazlar gibi.

Su an 3 siklet kupadaki takimlar en azindan kupaya girdiklerinde uzun vadede kafa yurutebiliyor, CL den alta dusenler birands degistiriyor ortami. Oyle olmamasi bence iyi yav. Samsun vs en azindan avrupa goruyor ediyor, bence guzel.

aga hele bi Liverpool'u gecerim PSG'yi degerlendirirz
PSG de gecen seneki kadar makine modunda degil arada sarsildigi maclar oluyor
Monaco epey zorladi, Chelsea'ye de bakmayin kaleci sicti diye ilk mac oyle oldu takim dagildi sonra
ilk mac PSG 1 xG bulmadan 5 gol atti Chelsea daha fazla xG yapmisti
ligde de Monaco osurttu o maci izledim hayvan gibi pres yapiyolardi biz de yapiyoz presi aga
Kanatları korkutucu, Singo ve Jakobs’a üstünlük kurabilirler mi? Göbekte Vitinha tek başına canavar zaten

Büyük liglerdeki güçlü takım sayısı arttı

Onların 5. 6. ları bile çok iyi takımlar oldu eskisine göre,o yüzden bunun çok hissedildiği kanısında değilim ben şu anda

Okan Buruk GS'si için de ŞL'de olmak her zaman daha iyi

Oyun anlayışı orta sıra-vasat Avrupa takımlarına işlemiyor çünkü
onlarin 5.6.lari hep iyilerdi belki PL haric, PL'de seviye ekstra artti cidden
yine de herhangi bi PL sezonunda 5.6. olan takim ertesi sezon cortlayabiliyor
Forest ve Aston Villa geldi, sikinti olmasa Palace ve Aston Villa gelecekti
Forest, Palace vs. takimlar cetin takimlar ama ligde hirpalandiklari icin Avrupa'ya ekstra asilamiyorlar
Aston Villa da yasayacak bu durumu yakinda, CL isi riske girdi onlarin da

yani eski format devam etseydi atiyorum Playoff turunda elenenler Avrupa Ligi'ne dusseydi su anda Avrupa Ligi'ne atiyorum Inter, Juventus, Dortmund, Monaco, Benfica, Club Brugge gibi takimlar dusecekti. su anda soyle bi acip bakinca Avrupa Ligi'nde devam eden takimlarin yuzde 80'i tirt

ikinci soyledigin kisma da katiliyorum ama ben Avrupa'dan kupa istiyorum ve CL cok cok cok cok cok dusuk ihtimal
o yuzden keske CL'den AL'ye dusme olsaydi da bi kupa alma firsatimiz olsaydi gorusundeyim
bu arada oyun anlayisi bence bir nebze toparladi, enerjiyi 90 dakikaya yayma isini cozduk en azindan
simdi gerektiginde top cevirerek ayagimizda tutma ve tempoyu kontrol etme isini cozmek kaldi
bir de en onemlisi gerektiginde kapanip savunmada saglam durma isi
bunlar zaman icinde gelisebilecek seyler ben inaniyorum. hele de oyuncu grubundan fazla bir eksilme olmadan ustune koyarak devam edersek

onlarin 5.6.lari hep iyilerdi belki PL haric, PL'de seviye ekstra artti cidden
yine de herhangi bi PL sezonunda 5.6. olan takim ertesi sezon cortlayabiliyor
Forest ve Aston Villa geldi, sikinti olmasa Palace ve Aston Villa gelecekti
Forest, Palace vs. takimlar cetin takimlar ama ligde hirpalandiklari icin Avrupa'ya ekstra asilamiyorlar
Aston Villa da yasayacak bu durumu yakinda, CL isi riske girdi onlarin da

yani eski format devam etseydi atiyorum Playoff turunda elenenler Avrupa Ligi'ne dusseydi su anda Avrupa Ligi'ne atiyorum Inter, Juventus, Dortmund, Monaco, Benfica, Club Brugge gibi takimlar dusecekti. su anda soyle bi acip bakinca Avrupa Ligi'nde devam eden takimlarin yuzde 80'i tirt

ikinci soyledigin kisma da katiliyorum ama ben Avrupa'dan kupa istiyorum ve CL cok cok cok cok cok dusuk ihtimal
o yuzden keske CL'den AL'ye dusme olsaydi da bi kupa alma firsatimiz olsaydi gorusundeyim
bu arada oyun anlayisi bence bir nebze toparladi, enerjiyi 90 dakikaya yayma isini cozduk en azindan
simdi gerektiginde top cevirerek ayagimizda tutma ve tempoyu kontrol etme isini cozmek kaldi
bir de en onemlisi gerektiginde kapanip savunmada saglam durma isi
bunlar zaman icinde gelisebilecek seyler ben inaniyorum. hele de oyuncu grubundan fazla bir eksilme olmadan ustune koyarak devam edersek
Bu kadar iyi değillerdi,Sevilladır Frankfurttur büyük takımları çatır çutur yedi Uefada geçtiğimiz yıllarda

Buraların takımı mıyız evet buraların takımıyız ama bunu sahada istikrarlı bir şekilde göstermeliyiz rakiplerde bize karşı otobüsü çekmiyor bu yüzden oyun anlayışımız büyük takımlara tutuyor

Bu sene fazlaca avrupa’da kalburüstü takım refleksi verdik.

Bodo, Ajax gibi takımlara karşı alınan net galibiyetler aldık
Grupta Liverpool, Madrid, City karşısında ezilmedik, kafa kafaya mücadele ettik.
Juve’ye içeride fark attık.
Deplasman’da işler b.ktan giderken 2 gol ile turu geçerek büyük takım refleksi verdik.
Yine son maçta Liverpool’a evimizde domine edecek oyunu oynadık.

Tam bir Avrupa’da çılgın atan Porto, A Mafrid, Ajax ayarı takım havası var bu sezon bizde. Çok zor bir yoldayız.. Juve, Liverpool geçersek PSG… Geçersek Real-Bayern galibi. En kolay eşleşmemiz Final olabilir bu yolda bir tık yolumuz iyi olsaydı. Başarı gelmesi içten bile değildi. Ama bu yolda Real, PSG, Bayern bile rahat başarı hedefleyemez.

Geçen yılın şampiyonu PSG final yolu Brest, Liverpool, Aston Villa, Arsenal

Bizim yolumuz es kaza finale gitsek şöyle bir şey olacak. Juventus-Liverpool-PSG-Real/Bayern. Bu da es kaza olmaz zaten.

Bu sene fazlaca avrupa’da kalburüstü takım refleksi verdik.

Bodo, Ajax gibi takımlara karşı alınan net galibiyetler aldık
Grupta Liverpool, Madrid, City karşısında ezilmedik, kafa kafaya mücadele ettik.
Juve’ye içeride fark attık.
Deplasman’da işler b.ktan giderken 2 gol ile turu geçerek büyük takım refleksi verdik.
Yine son maçta Liverpool’a evimizde domine edecek oyunu oynadık.

Tam bir Avrupa’da çılgın atan Porto, A Mafrid, Ajax ayarı takım havası var bu sezon bizde. Çok zor bir yoldayız.. Juve, Liverpool geçersek PSG… Geçersek Real-Bayern galibi. En kolay eşleşmemiz Final olabilir bu yolda bir tık yolumuz iyi olsaydı. Başarı gelmesi içten bile değildi. Ama bu yolda Real, PSG, Bayern bile rahat başarı hedefleyemez.

Geçen yılın şampiyonu PSG final yolu Brest, Liverpool, Aston Villa, Arsenal

Bizim yolumuz es kaza finale gitsek şöyle bir şey olacak. Juventus-Liverpool-PSG-Real/Bayern. Bu da es kaza olmaz zaten.

Şerefsiz UEFA'nın kimi düzenlemeler yapması lazım.

Çeyrek finalden itibaren hem kartlar sıfırlanmalı hem de her tur kurayla belirlenmeli. İlk 8'e giren takımların anası bellendi

Geri
Üst Alt