⚽ CL 25/26 Son 16 M:2 | Liverpool 4-0 Galatasaray | MS | 18 Mart | TRT 1

Yanlis maci mi izlediniz anlamiyorum gercekten

Osimhen sakatlanmadan önce mac dengeli gidiyordu

Osimhen ile resmen on kisi oynuyoruz sakat oldugu icin,ikili mücadele’yi gectim adam elinden dolayi kosamiyor bile

Üstelik oyundan da cikmiyor lang’i gördü kenar da hemen bekleyin isareti yapiyor

Zarar veriyor yani duygusal olmaya gerek yok eksik oynuyoruz
yenilsekte okana sallasak diye bekleyen sözde cimbomlu doldu forum

forvet yok ki sokasın

sakat adamı oynatıyoz işte

sonra icardiye laf ediyor diyorsunuz!!

Uğurcan a verilen her kuruşa helal olsun tur da tutuyor tek başına aslanım acil bir plan koymalı kaybedilen birşey yok kazanabiliriz hala turu

Uğurcan maçta tuttu bizi ama sanmıyorum bir mucize yaratacağımızı. İlk 15 dakikada yeriz bence. Hakemde maşallah yasin kolun polonyalı versiyonu.

Evet cok iyi takim ama elenmeyecek takım değil
Yeter ki bireysel hata yapma,biraz sakin kal mucadele et

Boey sırıtıyor gibi boeyi çıkarıp sallaiyi beke çekip langı alabilir hoca

Boṣuna uzun uzun yazmaya gerek yok. Kisaca avrupa deplasmanlarinda yokuz, 4 sene oldu okan bey deplasman oyunu bulamadi

Abicim bak ben de çok sinirliyim ve eleştiriyorum ama sizin teknik taktik dehası ilan ettiğiniz (sen etmemiş olabilirsin bu arada) BODO 5 YEDİ, NEWCASTLE 7 YEDİ

Guardiola gitti City'le kendi evinde ve deplasmanda tokatlandı

Burası böyle, kolay değil,

Siz Liverpool'u yendik diye kolay lokma sanıyorsunuz

Liverpool var ya gelsin Türkiye ligine 30 sene boyunca en fazla 10 mağlubiyetle aralıksız şampiyon olur

Böyle bi takım bu

Anfield dünyanın en sıkıntılı 2. deplasmanı Bernabau sonrası

Bence de
Daha ilk kolunu tutarken dedim
Oynamayacaksa çıksın abicim

Hoca da standart formasyonuna dönsün

10 kişiyle Liverpool'a karşı Uğurcan sayesinde iyi dayandık.

Osimhen sakatlandı, ne koşabiliyor ne hava topuna çıkabiliyor, Sallai desen yokları oynuyor. Eğer Osimhen'i iyileştirebilirlerse Sallai yerine Sane veya Lang girmeli. Osimhen oynayamayacaksa Lang ve Sane beraber girmeli ve Barış mecburen santrafora geçmeli. Hiç Icardi demeyin beyler, Icardi'yi fizik olarak ezim ezim ezerler bu maç.

Hakem tam bir onun bunun çocuğu, ona şüphe yok. Allah belasını versin, çoluğundan çocuğundan çıkarsın.

Geri
Üst Alt