- 30 Ağustos 2009
- 30.116
- 19.971
- 2.393
Sane ve Lang girmeli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yenilsekte okana sallasak diye bekleyen sözde cimbomlu doldu forumYanlis maci mi izlediniz anlamiyorum gercekten
Osimhen sakatlanmadan önce mac dengeli gidiyordu
Osimhen ile resmen on kisi oynuyoruz sakat oldugu icin,ikili mücadele’yi gectim adam elinden dolayi kosamiyor bile
Üstelik oyundan da cikmiyor lang’i gördü kenar da hemen bekleyin isareti yapiyor
Zarar veriyor yani duygusal olmaya gerek yok eksik oynuyoruz
Şunun dışında yapılacak her şey turu güle oynaya verir.Barışı öne at Osimhen'i çıkar
Lang ve Sane'yi al
Aynen öyle ilk başladığımızda baya diriydik ya Osimhen sakatlığı bozdu psikolojik olarakBizi Osimhen sakatlığı bitirdi maça çok agresif ve iyi başlamıştık
Boṣuna uzun uzun yazmaya gerek yok. Kisaca avrupa deplasmanlarinda yokuz, 4 sene oldu okan bey deplasman oyunu bulamadi
Sara sallai ile 15 gün oyna gol atamazsın
İlk defa bir Avrupa kupası maçında böyle bir şey görüyorum.Takım o adiyi görüp hala nasıl hırs yapmıyor. Ben tv önünde çıldırdım
Psg muhtemelen her iki maçta da 3 farkla yener onlarıPsg bunlari haslar, muhim olan bizm oynumuz.. boyle oyun olmamali..