CL 26/27 H:1 | Fenerbahçe 1-1 Roma | MS | 10 Eylül | TRT 1

5 senedir öğrenemedi

Bu saatten sonra da öğrenmez

Deplasman ev filan fark etmiyor

Hep aynı mantık

Deplasmanda öne geçmişsin geçiş ile gol yiyoruz

Şaka gibi

Ve bu bir değil iki değil kaçıncı defadır oluyor

Sırf burayı sorgulasak çoğu şey kabak gibi ortada

Ama gel gör millet deli gibi savunuyor

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eline sağlık yahu. Dünden beri anlatmaya çalışıyorum şunu hala iyi oynadık teranesi bıktım ya. Deplasmanda 1-0 öne geçtiğin maçta geçiş, kontra yiyemezsin. Orta saha boşaltmazsın. Adam 3 orta sahadan hiç vazgeçmedi bak Roma'ya karşı ve puanı kaptı ki çok değerli. Avrupa'da oyun budur yaw.

Şikecilerin kadro kapanmaya çok müsait doğru oynadılar skriniar falan kapanınca iyi stoper biraz öne çıkınca mantara bağlıyor

İsmail Kartal bu ligin hocası değil. 3 puan alması gereken maçlarda skor 1-1'ken otobüs park etmeye devam etsin bakalım.

febe Ve isoyu yalayacağıma Okan Buruku deli gibi savunurum forumda da Galatasaraylı görünümlü NKFVAS

Eline sağlık yahu. Dünden beri anlatmaya çalışıyorum şunu hala iyi oynadık teranesi bıktım ya. Deplasmanda 1-0 öne geçtiğin maçta geçiş, kontra yiyemezsin. Orta saha boşaltmazsın. Adam 3 orta sahadan hiç vazgeçmedi bak Roma'ya karşı ve puanı kaptı ki çok değerli. Avrupa'da oyun budur yaw.
Ama böyle deme renktaş

Hemen tescilli ilan ediyorlar

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla yalan yok şikecilerin savunma futbolunu beğendim doğru oynadılar. Bi kaç tanede etkili pozisyona girdiler öyle veya böyle puanda aldılar şaşırtıcı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aynını dedim bizim sahada olsa 2-3 atar gönderirdik bu arada sportingde bizim sahada olsa 2-3 atar gönderirdik bizim takım biraz kendi hırsımızdan mütevellit fazla gömülüyor dünkü maçta kırmızı verse bambaşka yere giderdi maç
biz bunlar kadar kapanamıyoz, kapansak da kapatamıyoz da savunma olarak 1 level üstümüzdelerse bizim hücum 3 level üstte. orta sahada 10 metre ileri top atabilen adam yok, kanatlarda özel yetenek yok, 9 numaraların da tek bildikleri çömez stoperlere götü dayayıp faul kovalamak. kötüyüz de şunlardan kötü de değiliz. fener zaten öyle de roma da bizim altımızda takım. bunların ağababalarına geçen yıl içerde 5 saplamamızdan belliydi zaten.

Geri
Üst Alt