⚽ CL 26/27 H:1 | Sporting CP - Galatasaray | 22:00 | 9 Eylül | TRT 1

osimhensiz galatasaray kevgir olur izlemeye gerek yok

Şimdi popülarist bir şekilde Galatasaray'ın olduğu yerde umut vardır tarzı şeyler yazabiliriz elbette ki doğrudur da. Ancak bir gerçek var Geçen yıl grup maçlarında Frankfurt ve Union sen Gulia maçında Osimhen yoktu ikisinde de kaybettik. Hatta Union maçı evdeydi birde. Osimhen olmadığı zaman deblngemiz bozuluyor tabi o zaman forvet olarak bitik bir şekilde İcardi oynamıştı onun etkisi de olabilir. Bence bu maç özellikle forvet bölgesinde Deniz Gül oynamalı. Bakalım inşallah puan alırız.

17798.jpg

yaklasik 4 yildir bu takimin basindaki birinci antrenör okan buruk, yardimcisi irfan saraloglunun, Osimhensiz maclarda aldigi daha önceki CL mac yenilgilerinden zerre kadar ders cikarip, baska bi oyun plani kurgusu düsündügünü sanmiyorum. 11 milyon € verip aldirdigi ve asil mevkisi forvet olan Deniz Gül‘ü benim gibi milyonlarca Galatasaray taraftari asla ilk 11 de baslatmayagini düsünüyordur..

Sportingin icerde bizim ic sahadaki CL maclari gibi coskulu ve önde basarak oynadiginida hesaba katarsam, handikapli maglup olacagamizi öngörüyorum ki eger Okan Hoca BAY i forvette , Apo yu stoperde baslatirsa.

yaklasik 4 yildir bu takimin basindaki birinci antrenör okan buruk, yardimcisi irfan saraloglunun, Osimhensiz maclarda aldigi daha önceki CL mac yenilgilerinden zerre kadar ders cikarip, baska bi oyun plani kurgusu düsündügünü sanmiyorum. 11 milyon € verip aldirdigi ve asil mevkisi forvet olan Deniz Gül‘ü benim gibi milyonlarca Galatasaray taraftari asla ilk 11 de baslatmayagini düsünüyordur..

Sportingin icerde bizim ic sahadaki CL maclari gibi coskulu ve önde basarak oynadiginida hesaba katarsam, handikapli maglup olacagamizi öngörüyorum ki eger Okan Hoca BAY i forvette , Apo yu stoperde baslatirsa.

Eğer sadece 2 farklı mağlubiyetle kurtulursak iyi bile sayarım maalesef.

Bunlar baya savunma arkası koşu yapan bir takıma benziyor damperkerim üzerine oynayacaklardır. Lemina da sakat babalara geldik gibi

bunlari en son horsgen li jk ya karsi izlemistim

orta kafa gol seklinde küçük düşürmüşlerdi jk yi

ins ayni enstantaneler ile karsilasmayiz

Osimhen'siz galibiyet alacağımız bir maç olacak, yeterki Barış forvet oynamasın.

yarın lizbon'a uçuyorum

sallai davinson apo/bit jacobs
torreira sara
yunus batrakov barış
deniz

taktiksel disiplini yüksek ve top kaybetme ihtimali yüksek oyuncunun az olduğu 11 ile dengeli ve tutarak başlıyoruz

deniz derine gelerek barışa alan açıyoruz geçiş kovalıyoruz

sane ve leao sonradan oyuna giriyor ve biraz daha tehditkar oluyoruz

Abdulkerim’i tutarsak yenilmeyiz.Saka bi yana Abdul 11 cikarsa 3-4 tane yeriz net. Kesinlikle oynamamasi lazim gerekirse Bitshiabu mu oynar Jakobs mu oynar bilemem de Abdul oynamamali. Orta sahada Lemina da olmayacak baya zorlanacaz.Osimhen de yok baya baya maglubiyet kokuyo mac. İyi bi taktik ve yardimlasmayla beraberligi kurtarmamiz lazim su macta. İlk yari gol yersek kesinlikle fark olacak bi mac cinku hemen salan oyundan dusen bi takimiz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt