- 23 Ocak 2019
- 24.195
- 31.674
- 2.233
GamePass alKataloga ekleyin lan şu oyunu Alöoo

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GamePass alKataloga ekleyin lan şu oyunu Alöoo

Xbox yok 20-25 binlik ufak bir sorun var ortadaGamePass al![]()

Hocam cinsel anlamda yaş geçtikçe turn-based a dönmeye başladım. Hamle yaptiktan sonra bekliyorum ama hikaye ve efekler on numara sonra tekrar hamle yapıyorum. Sakın sikayetci olduğumu düşünme, aldığım keyife bakıyorum artık.Bunu oynamadım da turn-based oyunlar candır. Yaşlanınca daha iyi anlarsınız turn-based oyunların değerini.
Cinselliği karıştırmayalım şimdiHocam cinsel anlamda yaş geçtikçe turn-based a dönmeye başladım. Hamle yaptiktan sonra bekliyorum ama hikaye ve efekler on numara sonra tekrar hamle yapıyorum. Sakın sikayetci olduğumu düşünme, aldığım keyife bakıyorum artık.
Eskiden neymiş o öyle resmen hammallıkmış

Bunu oynamadım da turn-based oyunlar candır. Yaşlanınca daha iyi anlarsınız turn-based oyunların değerini.
Ha ben oynamadım da anlatığından güzel gibi geliyor, videosu da çok güzel zaten.buna aslinda direkt sira tabanli da diyemezsin
aksiyon oyunlarinda oldugu gibi kendini savunman da gerekiyor
yoksa sira tabanli kafayla girersen hemen düsmanlara yenik düsüyorsun
bir ben vurayim bir o vursun olmuyor
aninda bitiriyorlar seni
iyi reflekslere sahip olman gerekiyor düsmanlari karsilayabilmek icin
Ha ben oynamadım da anlatığından güzel gibi geliyor, videosu da çok güzel zaten.
Baldur's Gate 3'le falan oynanışının hiç alakası yok anladığım.
Pokémon, Elden Ring, Final Fantasy karışımı gibi bir oyun üstadBaktığım kadarıyla Pokemon gibi bi şey
Pokémon, Elden Ring, Final Fantasy karışımı gibi bir oyun üstad
tebrikler hocam bu oyunun fiyatı düşer mi?Tarihin ilk ve tek GSC Eurovision ödüllü Soundtrack'i olan oyun
Düsmeztebrikler hocam bu oyunun fiyatı düşer mi?
fiş almasakDüsmez