Clair Obscur Expedition 33

Bunu oynamadım da turn-based oyunlar candır. Yaşlanınca daha iyi anlarsınız turn-based oyunların değerini.
Hocam cinsel anlamda yaş geçtikçe turn-based a dönmeye başladım. Hamle yaptiktan sonra bekliyorum ama hikaye ve efekler on numara sonra tekrar hamle yapıyorum. Sakın sikayetci olduğumu düşünme, aldığım keyife bakıyorum artık.

Eskiden neymiş o öyle resmen hammallıkmış

Hocam cinsel anlamda yaş geçtikçe turn-based a dönmeye başladım. Hamle yaptiktan sonra bekliyorum ama hikaye ve efekler on numara sonra tekrar hamle yapıyorum. Sakın sikayetci olduğumu düşünme, aldığım keyife bakıyorum artık.

Eskiden neymiş o öyle resmen hammallıkmış
Cinselliği karıştırmayalım şimdi :asd:

Yav Diablo 4 oynarken bir elinde fare sağ sol tuşlara basıp sağa sola çekip duruyorsun, öbür elinle durmadan 1-2-3-4'e basıp arada space'e basıyorsun falan. Dışarıdan kendini izlesen ne yapıyor bu mal dersin öyle saçma bir hal, maymun oluyorsun resmen. Onları düşününce gerçekten diyorum turn-based oyunların gözünü seveyim.

Bunu oynamadım da turn-based oyunlar candır. Yaşlanınca daha iyi anlarsınız turn-based oyunların değerini.

buna aslinda direkt sira tabanli da diyemezsin

aksiyon oyunlarinda oldugu gibi kendini savunman da gerekiyor

yoksa sira tabanli kafayla girersen hemen düsmanlara yenik düsüyorsun

bir ben vurayim bir o vursun olmuyor

aninda bitiriyorlar seni

iyi reflekslere sahip olman gerekiyor düsmanlari karsilayabilmek icin

buna aslinda direkt sira tabanli da diyemezsin

aksiyon oyunlarinda oldugu gibi kendini savunman da gerekiyor

yoksa sira tabanli kafayla girersen hemen düsmanlara yenik düsüyorsun

bir ben vurayim bir o vursun olmuyor

aninda bitiriyorlar seni

iyi reflekslere sahip olman gerekiyor düsmanlari karsilayabilmek icin
Ha ben oynamadım da anlatığından güzel gibi geliyor, videosu da çok güzel zaten.

Baldur's Gate 3'le falan oynanışının hiç alakası yok anladığım.

Baktığım kadarıyla Pokemon gibi bi şey

TakeTwo, Mafia ya da Borderlands ile çok uçuk kaçık Bir şeyler yapamadıysa tartışmasız GotY bu oyun. Tam bir sanat eseri.

bi arkadaşın tavsiyesiyle ve çok fazla olumlu dönüş okuyunca da başlamıştım.

baba oyunlar dışında pek fazla sektörü bilmesemde referans olarak red dead redemption, detroit become human ve hatta telltale the walking dead baz alınırsa bence beklenti altı kalabilir.

bu oyun hakkında ilerde ilk hatırlanacak ilk şey soundtrackleri olur sanırım, gerçekten muazzam. hem sinemada hem oyunlarda müziğin etkisi düşünülenden daha fazla, örneğin interstellar'da hans zimmer nasıl filmi alıp başka yerlere götürüyorsa, aynısını expedition 33 içinde diyebiliriz.

atmosfer ve mekanlar güzel, direkt adapte olup dünyasına alışıyorsunuz.

sadece rpg ve story-based seven biri olarak hikayesi tahmin edilebilir ama fena değil.

oyuncu karakter bağlamı ise bence zayıf, kaldı ki rpg temalı oyunlarda en vurucu etmenlerden birisi. bunu oyunun çok karakterli olmasına bağlayamıyorum, detroit bh'de çok karakterli olmasına rağmen karakter gelişimi çok iyi işlenmişti.

velhasıl kelam rdr2, w3 vs. gibi başyapıt beklentisi olmadan oynanabilir.

Geri
Üst Alt