- 23 Ocak 2019
- 22.562
- 29.106
- 2.183
Tam bir sanat eseri, başyapıt. Bambaşka bir aurası var oyunun, yılın en iyisi tartışmasız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Reis keske senin erkek kardesin olsam. Sen oyunlari oynarken seni keyifle izlerdim.expedisyona girip ilk boss sandığım şeye kadar kadar geldim (tek vuruşta gebertior zira), yani tüm cut scenelerle birlikte yaklaşık 3 saat kadarki deneyimim itibariyle
-oyun aras'ın dediği gibi goty mi şu anlık bişey söyleyemem ama konusu özgün ve dünya harika ötesi.
- 4 ila 5 düşmanla combat ettim ama henüz bi varyete görmedim, yani hepsi birbirinin aynıydı, sanırım/umarım bu durum oyunun sonuna kadar tekrar etmiyordur, çünkü henüz alıştırma bölümünde olduğumu zannediyorum
- müzikleri fazla beğenmedim, yani tarz anlamında değil ama melodiler kişisel olarak hoşuma gitmedi nedense. oyunun dünyası çok güzel kurgulanmış olduğu için biraz daha ortamın büyüsünü yansıtan derin kompozisyonlar üretilebilirmiş. belki ilerleyen bölümlerde vardır ama youtubedaki playlistte de çok hoşuma giden bişey hatırlamıyom sanki, bakıcağız
- dialoglar kendi içlerinde kötü sayılmazlar ama dialoğu ilerletmek için sürekli x'e basma zorunluluğu biraz dandik olmuş
- skillerde animasyonlar biraz jrpg hızındalar, yani biraz daha ağır animasyonlar daha tatlı bi deneyim sunabilirdi
- turn-based normalde zevk aldığım bi tarz değildi ama baldur's gate 3'ten sonra bu durum değişti tabii. bu oyunda ek olarak real-time dodge/parry var ki baya nitelik katmış. yani combatin genel olarak baya ii olduğunu söyleyebilirim, sadece henüz silah varyasyonlarını /dps verilerini / build yapmayı fln tam bilmiyorum, bunları kavrayınca daha da zevkli olur herhalde
ilk izlenimler ve deneyimlediğim imersiyon seviyesi itibariyle oyuna 10 üzerinden 6.9 puan veriyorum şimdilik, biraz daha içine girince büyük iht yükselecektir. tavsiye eder miyim: ewet
Yayın açsın da izleReis keske senin erkek kardesin olsam. Sen oyunlari oynarken seni keyifle izlerdim.
Ekli dosyayı görüntüle 293126
@Kemal Tan Canatan bir an beni inandırmıştın biliyor musun? Para bile biriktirmeye başlamıştımm. Iyi ki ikinci bir görüş almışımm.combati biraz repetitif buldum ya. her battle bi öncekinin aynısı gibi. parti üyelerini konumlandırabildiğin bi dizayn da yok, haliyle beklenti/heyecan pek yükselmiyor. oyundan zevk almak için epey zorluyorum şu anda, tam bi open world olsa belki biraz daha kendimi oyalayabilirdim
art direction ve hikaye sahiden çok iyiler ama GOTY için yeterli olduğu kanaatinde değilim. yine de sırf hype yüzünden kazanır muht
bg3'ü 1 dakika bile sıkılmadan 120 saat oynadığımı belirteyim. bunu bitirmek için kendimi ikna edemeyecem gibi görünmekte