Clair Obscur Expedition 33

şu oyundan nasıl keyif alınıyor ki ? videolarını izledim sıra tabanlı saldırı sistemi bana aşırı manasız geliyor. şunu netflixte interaktif film diye çıkarabilirler bizde kumanda ile saldırımızı iki, üç seçenek arasında seçelim.. üç boyutlu özene benzene yapılan bir grafik motoruna gerek yok oynarken 3d video izlesekte olur.

keşke bitip gitse dediğim bir oyun türü bu.. 30 yıl önceki pokemon oyunları gibi

şu oyundan nasıl keyif alınıyor ki ? videolarını izledim sıra tabanlı saldırı sistemi bana aşırı manasız geliyor. şunu netflixte interaktif film diye çıkarabilirler bizde kumanda ile saldırımızı iki, üç seçenek arasında seçelim.. üç boyutlu özene benzene yapılan bir grafik motoruna gerek yok oynarken 3d video izlesekte olur.

keşke bitip gitse dediğim bir oyun türü bu.. 30 yıl önceki pokemon oyunları gibi
% 100

Açıkçası Turn-Based RPG bana çok daha keyif veriyor. Bu oyun getirdiği birkaç yenilik ile turn-based combat sevmeyenlere bile türü sevdirdi. Dümdüz kılıç savurup, ateş ettiğim "manasız" aksiyondansa role play oyunlarda taktikselliği arttıran bu tür daha hoşuma gidiyor ki bu oyunda o bildiğiniz sıra tabanlı aksiyon sistemi yok, daha farklı bir yaklaşımı var oyun. Ayrıca bu oyunu doğru konumlandırmak gerekiyor; Skyrim vb. bir RPG değil bu, daha çok Persona ile Divinity (BG3) vb. oyunların kümesine konumlanmış bir oyun.

Şu oyunun hikaye sunumu olsun, sanatsal yaklaşımı olsun bunları bu da bizim AAA oyunumuz diyen dev firmalar yapamıyor. Dolu dolur bir hikaye, oldukça sağlam bir gameplay ile muhtemelen yılın oyununa aday olacak bir yapım var ortada. Zaten bu oyuna sadece oyun deyip geçmek yazık olur, tam bir sanat eseri her şeyiyle. O 10 yılda bir gelecek nadir oyunlardan birisi, sırf sıra tabanlı diye böyle bir eseri oynamamazlık yapmayın lütfen.

gerçekten de bugüne kadar oynadığım en güzel oyunlardan birisi bu oldu. Daha iyi bir oyun oynayacağımı da düşünmüyorum. Hikayesi, müziği, gameplay konusu tam anlamıyla inanılmaz bir oyun..

discli versiyonu piyasada neredeyse hic bulunmuyor sanirim

demin ilana koydum aninda aldigim fiyata sattim

5dk sürmedi

50 saat cok keyifli vakit gecirdik üstüne bir kurus zarar yapmadan elden cikardik

Heroes of Might&Magic 3, 3.5 ile turn based'e son noktayı koydum. Hâlâ bunlardan başkası keyif vermiyor.
işte aradığım jenerasyon - turn based aslında tam Heroes tanımı. Exp 33 onun bir varyantı aslında. Kaliteli yapım ama beni saran bir mod kesinlikle değil.

Heroes of Might and Magic : Old Era geliyor haziran sonuna kadar - online multiplayer tabanlı ranked fln hepsi entegre. sabırsızlıkla bekliyorum.

dip not: Heroes 3 ten sonra Heroes 5 Ubisoftun oyun haklarını almasından sonra epey başarılı bir denemeydi - geri kalanı fecaat.

heroes haricinde Disciples 2 oyunu muazzamdı - Ruslar 3üncüsünde batırdı o oyunun çekiciliğini.

GotY.
Son yılların en iyi oyunlarından birisi. Sıra tabanlı sevin ya da sevmeyin, oyun oynamayı seviyorum diyorsanız bu eşsiz oyunu mutlaka oynayın.

Geri
Üst Alt