- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
Esref Hamamcioglu secilir ve Torrent'i gönderirse tercihi fransiz bir hoca olabilir gibi geliyor bana.
Sizce hangisi daha uygun olur?
Sizce hangisi daha uygun olur?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İtalyan olacaksa Andrea Pirlo olurBence hoca adayı Gattuso olur.Maaşı da fazla istemez isteği de fazla olmaz..
Bence hoca adayı Gattuso olur.Maaşı da fazla istemez isteği de fazla olmaz..
Yani karşılaştırmaya bile gerek yok. Puel aşırı sıkıcı bir oyun oynatır ve hep skorun üstüne yatmaya çalışır izlediğim her takımı böyleydi istisnasız. Abdullah Avcı'nın adeta karbon kopyası yahut Allegri'ye yakın diyebiliriz.
Herkes Puel Lille'de harikalar yaratıyor sanıyordu ama herif gitti Garcia geldi ve cayır cayır ateş eden bir takıma dönüştüler. Garcia gittiği her takıma güzel ofansif pozitif direkt bir futbol oynattı. Zaten çok daha iyi bir hoca olduğu için hep çok daha iyi takımlarda çalıştı ve gittiği her yerde başarılı oldu.
Aslında Galatasaray taraftarının çok sevdiği baskılı doğrudan hücumcu riskli oyunu benimseyen bir adam Garcia ama imkanı yok gelmez, gelse bile eldeki kaynaklarla kendisinden yararlanmak mümkün olmaz.
Yani zaten ben de o yüzden gelmez diyorum. İyi bir kadroya gelmek ister, onun için de ikna edecek bir direktör gerekir. Yani transfer oburu bir herif değil aslında, gittiği kulüpler o oradayken hep büyük satışlar yaptılar ama işte yerine adam da koydular.Garcia gelir gelmesinede, transfer icin cok butce ister
Gurrpegi'nin Fransa kaynakli yanildigini gormedim.garcia hususunu kolpa olarak gözlemliyorum