Coca Cola Galatasaray'a Sponsor Olsa?

Bence de mis gibi olur. Marka degeri diyorsunuz hepiniz iste. Al sana marka degeri. Siyaset ile sporun alakasi nedir be arkadasim.

Hem bu ülkede siyaset spora karisiyor diye zirvalar herkes ama sonra sponsora burun kivirir siyasi görüsü yüzünden.

O Çeko benim lan ben sorduydum o soruyu :D

Sponsorluğa gelirsek çok isterim Cola Cola'nın sponsor olmasını , o yüzden bir teklif falan var mı diye sormuştum :)

Ahmet Abinin hemen hazirladigi formalarda görüyoruz ki Coca Cola sponsor olarak formaya level atlatiyor. Burada formaya "atlet, fanilya, bez parcasi" diyenler vardi.

Yakışmaz formaya, hem de gelecek tepkilerin haddi hesabi olmaz ,getirisinden çok götürüsü olur o yüzden gereksiz bir hamle olur herşey para değil.

Yukarıdaki formaya da çok yakışmış.

Bu arada Coca Cola 1994-2005 yılları arasında Meksika kulübü Club America 'ya sponsorluk yaptı:

Bir Not: C.America'nın şu an ki sponsoru Bimbo firmasıdır...

Bimbo'nun anlamını buraya yazmayayım, siz bulun :D

football_shirt_4673_1_500x375x1.jpg
football_shirt_8009_1_369x492x1.jpg

Ülke olarak devlet bazında dahi Coca Cola boykot edilecekse tamam kabul Coca Cola bize sponsor olmasın hatta adını bile duymayalım. Ama sen devlet olarak yapabiliyor musun bunu? Hayır... Milli takımın bile sponsorlarından biridir Coca Cola ve dolayısı ile bu ülkede kimsenin bize söz söyleme hakkı olamaz. Sportif olarak bakar sponsorluğu alırız. Tabi önce adamların sponsorluk teklif etmesi gerekiyor. O olur mu meçhul...

keşke nerdeeee ne güzel olur hem fiyakalı dünyaca tanınmış bir markamız olur hem belkide allahu ekberci tayfa Galatasarayımızı tutmayı bırakır bir taşla iki kuş ;)

Bu mu beklentin yani... İnsanlar inançlarından vazgeçsin veya Galatasaray'dan. Birkaç layk için yazmayın böyle şeyler...

Hani siyasi görüşü eleştirde inancı katma. Lütfen. ;)

Ayrıca boşa bekleme. Hem Galatasaray'ı tutmaya devam edeceğim hem de dinime bağlılığıma devam edeceğim.

keşke nerdeeee ne güzel olur hem fiyakalı dünyaca tanınmış bir markamız olur hem belkide allahu ekberci tayfa Galatasarayımızı tutmayı bırakır bir taşla iki kuş ;)

Ne zamandır soracam soramadım yahu renkdaş sen önceden o dediğin allahuekberci tayfadan değil miydin ben mi yanlış hatırlıyorum? Gezi olaylarında ve Yolsuzluk operasyonunda hatırladığım kadarı ile RTE'ye laf söyletmezdin :redface: Yanlış hatırlamıyorsam eğer nedir bu ani dönüşün sebebi merak ettim :D

Emirates'in olmasını isterdim ama Coca Cola'ya da hayır diyemem . Hem iyi paralar verir hem de formada falan iyi durur . Yönetim kurulu başkanları Muhtar Kent de Galatasaray kongre üyesidir ayrıca .

Ama şu forma ateş ediyor resmen ..

Bs2VqZhCEAARvwI.jpg

Coca cola israil mali olduğunu sadece akpciler inandıgini zanneden zihniyet varmış burada...

Bu kadar cahilik de olmaz ya

Geri
Üst Alt