Coca Cola Galatasaray'a Sponsor Olsa?

daha önce fransız diyenler artık bizi direk kafir ilan ederler, kesinlikle katılmıyorum, o kadar Müslüman kanı döken ş.sizlerin apaçık en önemli ürünlerinden biri olan bi ismi kullanmamalıyız..

yok israil'e pay falan gidiyormuş bunlar boş muhabbet. gerçekten gidiyor dahi olsa burada iş bana değil, devlete düşer. sen gümrükten geçirdiğin an zaten adamlar parayı cebine indirmiş oluyor. ondan dolayı en yüksek teklifi kim yapıyorsa ona vermek lazım sponsorluğu.

Ne zamandır soracam soramadım yahu renkdaş sen önceden o dediğin allahuekberci tayfadan değil miydin ben mi yanlış hatırlıyorum? Gezi olaylarında ve Yolsuzluk operasyonunda hatırladığım kadarı ile RTE'ye laf söyletmezdin :redface: Yanlış hatırlamıyorsam eğer nedir bu ani dönüşün sebebi merak ettim :D

renkdaş hiçbir zaman şakirt tayfasından olmadım ama son iki seçimde akp'ye oy verdim ve tayyoşu destekliyordum ama bu herifin zamanla ne olduğu ortaya çıktı.. suriyede ışidi desteklemeleri türkmenlerin katledilmesinde akp'ninde payı var yada pkk ile pazarlık içinde olmaları hırsızlık yapıp birde zeytin yağı gibi üste çıkmaları yani bunların yaptığı rezillikler say say bitmez kitaplarıda onların olsun peygamberleride allahlarıda bana adalete inancım YETER!

Beyaz formaya her türlü sponsorluk gidiyor. Reklamsız formada bir şeyler eksikmiş gibi geliyordu hep. Ahmet abinin yaptıklarından sonra anladım ki o eksik sponsormuş. :)

Bir ilave yapmadan geçemeyeceğim;

Bu olayı da dine, siyasete bağlayanlara lafım... Bakın görüşünüze saygı duyarım. Bu sponsorluğu isteyein veya istemeyin. saygı duyarım.

Ama şu tayfa bu tayfa diye yazarak inançlı kesime burada bile laf sokan arkadaşlar;

Yeşil sermayenin önde gelen firmalarından Ülker yıllardır sponsorumuz. Ve formalarımızın arkasında Ülker yazıyor hala..

Galatasaray'ı bıraktınız mı. ?

Olmazlar ki, keşke ama adamlar boşa yatırım yapmaz. Spor söz konusu olunca Türkiye ölü yatırım.

-Tapatalk-

Bir ilave yapmadan geçemeyeceğim;

Bu olayı da dine, siyasete bağlayanlara lafım... Bakın görüşünüze saygı duyarım. Bu sponsorluğu isteyein veya istemeyin. saygı duyarım.

Ama şu tayfa bu tayfa diye yazarak inançlı kesime burada bile laf sokan arkadaşlar;

Yeşil sermayenin önde gelen firmalarından Ülker yıllardır sponsorumuz. Ve formalarımızın arkasında Ülker yazıyor hala..

Galatasaray'ı bıraktınız mı. ?

AKP'li tayfa = Dindar, inançlı tayfa

AKP'li olmayan fayda = Dinsiz, inançsız tayfa

Bunu mu kastettiniz acaba ? "AKP'li tayfa" sözünden "inançlı kesim" manasını çıkarmak, inancı olduğu gibi AKP'nin tekeline sokmaktır. Bana kalırsa bu çok ama çok yanlış bir yaklaşım. Mesele burada inanç meselesi değil.

Sponsor bu hafta belli olacak arkadaşlar :)

[attachment=12226:capture-20140804-190133.png]

Gelsin transferler :D

Ekli dosyalar

• capture-20140804-190133.webp
    capture-20140804-190133.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 143
Coca Cola'nın reklam yapmak için bize ihtiyacı olduğunu sanmıyorum.

renkdaş hiçbir zaman şakirt tayfasından olmadım ama son iki seçimde akp'ye oy verdim ve tayyoşu destekliyordum ama bu herifin zamanla ne olduğu ortaya çıktı.. suriyede ışidi desteklemeleri türkmenlerin katledilmesinde akp'ninde payı var yada pkk ile pazarlık içinde olmaları hırsızlık yapıp birde zeytin yağı gibi üste çıkmaları yani bunların yaptığı rezillikler say say bitmez kitaplarıda onların olsun peygamberleride allahlarıda bana adalete inancım YETER!

Hay çok yaşayasın renkdaş ne diyim :) Keşke her seçmen bu şekilde hatadan dönme bilincini gösterebilse. Zaten insanları malum partiye oy verdiler veya malum insanları desteklediler diye eleştirmiyoruz verebilirler tabi ki demoktratik hakları. Benim gibilerin eleştirdiği nokta hatadan dönme iradesini gösterememeleriydi. Sen görmüşsün bunların din ile iman ile bir alakaları yok. Darısı çok geç olmadan diğer vatandaşların başına. Yoksa iyi bir yere doğru gitmiyoruz...

AKP'li tayfa = Dindar, inançlı tayfa

AKP'li olmayan fayda = Dinsiz, inançsız tayfa

Bunu mu kastettiniz acaba ? "AKP'li tayfa" sözünden "inançlı kesim" manasını çıkarmak, inancı olduğu gibi AKP'nin tekeline sokmaktır. Bana kalırsa bu çok ama çok yanlış bir yaklaşım. Mesele burada inanç meselesi değil.

İkimizinde aynı şeye tepkili olmamız ne kadar manidar. Anlamadın sanırım tepkimi. ben de dini siyasete alet edenlere tepkiliyim.

Her Müslüman ve inançlı AKP lidir diyenlere tepkim.

Ben Elhamdülillah Müslümanım ve inancım kendime göre tam. Ama AKP li değilim.

Aşağıda bazı arkadaşlar "Allahuekberci tayfa" demiş. tepkim de onadır.

Ama sen AKP li tayfa demişsin. Senden alıntı yapmadım dikkat ettiysen... Onu alıntıladım ;)

Yani her inançlı AKP li değildir.

Her AKP karşıtı da inançsız değildir.

Geri
Üst Alt