Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

bugün baya seyler gün yüzüne cikti :)

albayrak sadece insani iliskileri iyi olan birisi...futbol subesine alacaksin bunu futbolcularlar ilgilensin ...liderlik vasiflari 0 hatta eksilerde...

Ağzınıza sağlık...

Bu Milyonluk adamlar nasil böyle ezilir büzülür ya :) Ben daha dik ve gururlu dururum lan. Ziya Sengül bana o laflari söyleyecek, yasli masli dinlemem, agzini burnunu canli yayinda kirarim. Gelen gidenden özür diliyor Albayrak :) Affetsin bizi, affet beni abi, özür dilerim abi, büyükler affeder zart zurt. Yazik ya :) O paralarinizdan, gücünüzden utanin lan :) Acayip komik buluyorum bu davranislari :)

valla ya...bu kadar aciz olunmaz..iki saat önce en sevilen gs li...simdi polat ile en sevimsiz gs li rolünü aldi nerdeyse :D

Bu Milyonluk adamlar nasil böyle ezilir büzülür ya :) Ben daha dik ve gururlu dururum lan. Ziya Sengül bana o laflari söyleyecek, yasli masli dinlemem, agzini burnunu canli yayinda kirarim. Gelen gidenden özür diliyor Albayrak :) Affetsin bizi, affet beni abi, özür dilerim abi, büyükler affeder zart zurt. Yazik ya :) O paralarinizdan, gücünüzden utanin lan :) Acayip komik buluyorum bu davranislari :)

ağız burun dağıtmak kolay da birde ağzının payını vermek var. bu ziya şengül kahve ağazı ile konuştuca bizim albayrak çocuk gibi azarı yiyip susuyor. yazık be galatsaray'ı savunacak adam kalmamışmı memlekette koya koya bunu koymuşlar...

aylardir ilk defa haldun üstüneli gördüm

Su ali dürüst ne kil bi adam ya. yok abi ben dürüstü hic gözüm tutmuyo cok soguk biri

ağız burun dağıtmak kolay da birde ağzının payını vermek var. bu ziya şengül kahve ağazı ile konuştuca bizim albayrak çocuk gibi azarı yiyip susuyor. yazık be galatsaray'ı savunacak adam kalmamışmı memlekette koya koya bunu koymuşlar...

ziya tam kabadayi aga...kahvehane agalari olur ya onlardan :D

Maksatları Galatasaray'a rahat rahat giydirmek olduğu için o da.

Var kardes OSMAN TABURACI

Özür dilemenin bile bir adabı vardır, bu kadar malzeme verilmez ele güne.

valla ya...bu kadar aciz olunmaz..iki saat önce en sevilen gs li...simdi polat ile en sevimsiz gs li rolünü aldi nerdeyse :D

Ya Galatasaray´i savunamayan adamlari koyarlar oraya, ya da Galatasaray´dan tekmeyi yemis nefret kusan adamlari Galatasaray temsilcisi diye oturtuyorlar. Digerleri zaten durmadan saydiriyor. En azindan Galatasarayli gecinen adamlar biraz savunsun. Ama onuda göremiyorum. Bunun disinda neredeyse küfür edecek olan Erman Toroglu, baskan cikinca 1 kelime konusamiyor. Telefonu kapatinca yine konusmaya basliyor :) Albayrak´i da oturtmuslar oraya:) Eger basbakanin gönlünü alacak kisi Albayraksa vay halimize :D

Tipitip. Şunu anladım sen okuduğunu idrak edemiyorsun. Hadi naş naş ozaman . (seviyene inmek zorunda kaldım anca bundan anlarsın )

Renktaş sen ceza alırsın. Değmez bence. Bırak tamam.Moderatörde aynı şeyleri söyleyip gidiyor ve sen ve ben 2 kişi bişey söyleyince siyaset yasak deniyor. Ceza alma transfer döneminde. Normal şeyler anlatmaya çalıştım ama onu bile anlamadı. Bırakalım ne hali varsa görsün. Transfer döneminin tadını kaçırma:)

Yok Yunus, Albayrakta Başbakandan özür dilediği için burada herkes ona kin kustu.Bu siyaset değilse ne peki ?

Ya enes toki başkanından özür diledi diye kin kustuk evet ama bunun siyasetle ne ilgisi var üstelik kızgınlığımız sadece bu değil erman bugun bize demediğini bırakmadı beleşçiliğimiz kalmadı abi ya sen eski Galatasaray yönticisisin ağzn açıp 2 kelime etcğine tepki koycağna adamı onaylıyosun ya kızgınlığımız bunlar kimse siyaset filan yapmıyor Sanırım senin sıyası görüşünden kaynaklanıyor ama inan zerre anlmam bu işlerden ve nefret ederim.Çok afedersin kendi kendine gelin güvey oldun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt