Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

Ahmet cakara helal olsu be.

Süper konusuyor, süper

Faruk baskan ne diyecigini sasirdi.

Kisaca Polata haksizlik yapiliyor diyor.

Ahmet Cakar'a garip bir seyler olmus. Yahu bu Erman nediyor ya? Basbakan Polat'a hic "Bir taraftara hakim olamadin" sozunu ne zaman dedi?

Faruk Süren dediklerinde haklı olabilir..Ama bu akşamki Son kaleye katılmaması lazımdı..Başkan rica etti kimse lütfen konuşmasın sükunet istiyoruz dedi..Mali kongrede karar verirsiniz dedi..Ama nedense Faruk başkan Son kaleye çıkmış...Başkanı eleştiriyor.Yok kongreye gidlsin böyle yağılsın falan diyor..Polat kazanamaz diyor..Gereksiz yere uzatıyorlar şu tartışmaları..Dediğim gibi Faruk başkan haklı veya haksızda olabilir..Ama çıkması yanlış..

Biz kapansın diyoruz ama nedense hala uzatıyorlar..

Arkadaslar size sunu söylim..!!!

Ahmet Cakar´a Cakim...!!!!!! anladinizmi siz onu..??

Bu Program varya Esra Erol´un izdivac Programindan bile berbat..!! Paparaziden gene berbat..!! Merhaba Televoleden gene berbat..!!!!

Siz bu Reyting sapiklarini izlemeye devam edin...!!!

oha, helal be cakar

öyle bir soru sordu ki

faruk süren panik yapti ))))))

Gündem ne güzel değişmişti..Herkez Maçtaki Gs taraftarı övüyor..Faruk başkanda gereksiz yere programa çıkıyor başkana sallıyor,Kongreeye git,Kazanamaz falan diyor..Fırsatçılar iş başın malesef..Yahu ayıp ya başkan haklıdao labilir haksızda mali kongreye kadar sabretsinler..Sürekli gündemi değiştiriyorlar..Yazık valla..

Faruk Süren boş konuşuyor hatta konuşmuyor desek yeridir..

Oradan oraya atlayarak program yapılmaz nasıl bi konuşma geçiyor anlamadım bi kendi dönemini anlatıyor bi dönüyor farklı şeylere ne alaka

Arkadaslar size sunu söylim..!!!

Ahmet Cakar´a Cakim...!!!!!! anladinizmi siz onu..??

Bu Program varya Esra Erol´un izdivac Programindan bile berbat..!! Paparaziden gene berbat..!! Merhaba Televoleden gene berbat..!!!!

Siz bu Reyting sapiklarini izlemeye devam edin...!!!
Yok renkdaş izlemiyorum..Bizim stadyuma bakıyorum..

Sırf şunu yazmak için girdim..

Faruk Süren dediklerinde haklı olabilir..Ama bu akşamki Son kaleye katılmaması lazımdı..Başkan rica etti kimse lütfen konuşmasın sükunet istiyoruz dedi..Mali kongrede karar verirsiniz dedi..Ama nedense Faruk başkan Son kaleye çıkmış...Başkanı eleştiriyor.Yok kongreye gidlsin böyle yağılsın falan diyor..Polat kazanamaz diyor..Gereksiz yere uzatıyorlar şu tartışmaları..Dediğim gibi Faruk başkan haklı veya haksızda olabilir..Ama çıkması yanlış..

Yine kapansın abi ortada bir yanlış varsa, senin ikinci başkanın çıkıp "İyiki bu çıkışı yapmışım böylece Adnan Polat Galatasaray'ın başkanı olduğunu, Galatasaray'ı ve taraftarı savunması gerektiğini anlamış oldu." şeklinde açıklama yapıyorsa niye kapansın bu mevzu. Aksine bir an önce her şey olup bitsin, asıl belirsizlik her şeyi kaosa sürükler. Şu an yönetimin içinde bulunduğu durum saçma sapan, bundan çıkışın tek yolu seçim. Adnan Polat'a istifa etsin demiyoruz kadrosunu yeniden kursun seçime girsin güven tazelesin diyoruz. Söyleyin daha mantıklı bir çıkar yol var mı? Sizce Adnan Polat neden yapmıyor bunu çünkü biliyor ki yediği haltların altında kalacak.

Polat çok kral yapiştirmiş lafı yav :)

Faruk Sureni sportif konuda ( sadece futbol ) basarili buldum ve bence butun Galatasaraylilar benimle ayni gorustedir. Fakat Faruk Surenin maddi konularda felan asla Adnan Polat yonetimine elistirilerde bulunma hakki yoktur. Faruk Suren baskanliginda degilde Adnan Polat zamaninda Uefa kupasini alsaydik, eminimki dunyanin en zengin takimlarindan biri olurduk. Aynisi Aziz Yildirim icin de gecerlidir.

Polat sağlam çakmış lafı."güvenlik kameralarını görseler konuşuyorlar" :)

Ahmet Çakar vurdu kroşeyi Faruk süren yerde .

Yanlış düşünüyorsam lütfen söyleyin Ahmet Çakar'ın sorusundan feyz aldım

Rahmetli Özhan başkan döneminde

1) Lucescu'yu yollayıp Terim'i getirmek (ki bana kalırsa bugünlerimizin sebebi bu yanlış hamledir)

2) 41 milyon $ dedi Faruk Süren yapılan boşa transfer harcaması

3) Avrupa'da ki kötü günlerimizin başlangıcı

Takım en boktan zamanında liseli olmayan geçiş dönemni sağlayacak tabiri caizse kolay harcanabilen birisini getirdiler kim bu Adnan Polat.Stat yapıldı ve dibini hemen oymaya başladılar. Galatasaray'da hatta derin Galatasaray'da liseliler tekrar koltuğu ele geçirip başa geçmek istiyorlar . (bknz iyi gün dostları) Adnan Polat'a yapılan haksızlık değil mi ?

Galatasaray tarihinin II. olarak en çok heycan yaşatan futbol takımını bu adam izlettirmedimi bize .Bakınız geçen seneye Baros sakatlanmasıydı neler olacağını bugün Bursalısıda Fenerliside Beşiktaşlısıda bilir. Lise Adnan Polat'ın kellesini istiyor bunun için taraftarı kullanıyor. Yetmedi siyaseti bile alet ettiler ama şunu atladılar ki benim Galatasaray'lı olarak kabul ettiklerimin için Galatasaray sevgisi > hükümet sevgisi. Ahmet Çakar konuştu ilk kez hak verdim 40.ooo kişi Erbakan'ı yuhaladığında bile bunlar olmazken neden şimdi oluyor toplum olarak daha geriye gittik orası bariz ama sırf Adnan Polat'ın kellesi neden bu kadar isteniyor.

Adnan Polat bugün Sezgin'i yollasın Haldun'u getirsin . Helvacı'yı yollayıp Albayrak'ı getirsin herkes mutlu olsun yine liselilerin eline geçmesin bu takım ....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt