Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

Ya Galatasaray´i savunamayan adamlari koyarlar oraya, ya da Galatasaray´dan tekmeyi yemis nefret kusan adamlari Galatasaray temsilcisi diye oturtuyorlar. Digerleri zaten durmadan saydiriyor. En azindan Galatasarayli gecinen adamlar biraz savunsun. Ama onuda göremiyorum. Bunun disinda neredeyse küfür edecek olan Erman Toroglu, baskan cikinca 1 kelime konusamiyor. Telefonu kapatinca yine konusmaya basliyor :) Albayrak´i da oturtmuslar oraya:) Eger basbakanin gönlünü alacak kisi Albayraksa vay halimize :D

İşte bu ya bunu demek istiyorum adam ezim ezim ezildi ve bizi kötüleyenlere erman dahil prim verdi.Canımız Albayrağa bunun için sıkıldı siyaset filan karıstırdığımz yok.

Aziz Yıldırım'ı günahımız kadar sevmeyiz belki ama Melih Gökçek'e ne ayar vermişti zamanında bilen bilir.

[video=youtube;i5O_8BYqNeo]https://www.youtube.com/watch?v=i5O_8BYqNeo[/video]

ah su adam olacakti ben bilirmi duyacagim cevabi lolipop

[video=youtube;i5O_8BYqNeo]https://www.youtube.com/watch?v=i5O_8BYqNeo[/video]

ah su adam olacakti ben bilirmi duyacagim cevabi lolipop

Son günlerde büyük değişim var ondada ama şunu söylıym Galatasarayı asla ezdirmez o yuzden her kanalda iş bulamıyor ya zaten adam yemin ederim lafla döver laflaa...

Ya enes toki başkanından özür diledi diye kin kustuk evet ama bunun siyasetle ne ilgisi var üstelik kızgınlığımız sadece bu değil erman bugun bize demediğini bırakmadı beleşçiliğimiz kalmadı abi ya sen eski Galatasaray yönticisisin ağzn açıp 2 kelime etcğine tepki koycağna adamı onaylıyosun ya kızgınlığımız bunlar kimse siyaset filan yapmıyor Sanırım senin sıyası görüşünden kaynaklanıyor ama inan zerre anlmam bu işlerden ve nefret ederim.Çok afedersin kendi kendine gelin güvey oldun

Tamam Osman benim yalnışım var.Özür diliyorum.Ama şunu bil, siyaseten nefret ederim.

Tamam Onur benim yalnışım var.Özür diliyorum.Ama şunu bil, siyaseten nefret ederim.

Osman :) Aynen bende nefret ederim özre gerek yok estağfurullah neyse hepimiz tek bir amaç için konusuyoruz zaten. :)

Fenerli kudurmuş :asd:

Osman abi sağlam yerleştiriyo ama ya bu adamın karşısına 20 fenerli koy 20sinide laf manyağı yapar ama işte o yüzden devamlı ekranda göremıoruz her kanalda :)

ben severim hadi siyaset konusalım abdurrahmansu abi sende 3 çay getir bize :o

osman tanburacının lolipopunun son kullanma tarihi geçmişmidr acaba dokunmasın cem arslana:D

İnan Kıraç dün çok güzel konuştu.

En güzel sözüde Ali Sami Yen adını davetiyelere yazmadıkları için Adnan Başkanı uyarmış olması ve bu konuda özür dilemediği an derhal istifa etmesi gerektiğini söylemesiydi.Adnan Başkanın bundan sonra bir dönem daha yönetimde kalması gerektiğini de söyledi ek olarak.

Inan Kirac'in konusmasinin videosu var mi ?

Ahmet Çakar dün Stancu için yılın en önemli transferi ve 2-3 yıla kadar Gs bu futbolcudan 20-30 milyon euro kar eder dedi!!

Lan ne ahmet çakarmış yahu. olumlu birşey söylemiş dün akşamdan beri herkes onu yazıyor.bırakın şerefsizi.adamın Galatasaraya, kaptanına,topçusuna,taraftarına etmediği hakaret kalmadı, işimize gelen bir cümlesi olunca ciddiye alınıp üzerine konuşuluyor.yazık ulan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt