Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

Bence söylediklerinde haklılar.

İnsanı Sinir krizine sokacak haber yapmışlar birazdan yayınlayacaklar en iyisi izlememek.

Ne çöküşü yaa kim çökmüş :o Son 10 yıl deniyor ama Lucascu döneminde ki başarılarımız atlanıyor.Biz en azından son 7-8 sene başarısızız bazıları 100 yıldır bi halt yiyemedi onlara da belgesel yapsınlar.Eee büyük başarılarla beklentileri yükseltirsen olacağı bu..

Şunları izlemekteki amacınız nedir yahu? Mazoşist misiniz?

Ne çöküşü yaa kim çökmüş :o Son 10 yıl deniyor ama Lucascu döneminde ki başarılarımız atlanıyor.Biz en azından son 7-8 sene başarısızız bazıları 100 yıldır bi halt yiyemedi onlara da belgesel yapsınlar.Eee büyük başarılarla beklentileri yükseltirsen olacağı bu..

Diğerlerinin başarısı var, bir biz başarısızız sanki. :o

Ben izleyecem isteyen izlemesin..

Başımızda eğer adam gibi yönetim olsa Elano varken Misimovic alınmazdıı. Keita gibi adam satılmazdı ..

Not : izliyorum başlardayim.. izlemeyin diyenler haklı.. sadece sacmalık.. arda başkana Adnan abi diyomuşda falan filan :D

Adamların hazırladığı belgesele bak resmen koskoca Galatasaray'la dalga geçiyorlar.İnanın şu kaset başka bir takıma hazırlansa anında biri bağlanır bunların ağzının payını verirdi ama bizimkilerin gıkı çıkmıyor hiç ağırlığımız kalmadı..

Hangi konuda savunuyor yönetim Galatasaray'ı ki?

Arda'nın gözlüğü diyorlar.

...

:rolleyes:

Her ne kadar şaka gibi bi program olsa da bazı tespitlerinde doğruluk payı var.

Yanliz Ermanin pis pis gülmesine sinir oldum.

İzlemeyin şunları.Kim ki bu herifler bizim çöküş belgeselimizi hazırlayacak.Beşini toplasan bir adam etmez.

Dünyanın parasını kazanıyor olabilirler ama orta yaşlı adamlar milyonların önünde şaklaban olmaktan keyif alıyor hakkaten yazık.

Arda tü kakada tamamda. Bu kadar uğraşmayın çocukla. 2,5 haftadır oynamıyor. Neyini gördünüz. Bu kadar sallamayın. Ayıp! Allah çarpar, ters düz eder. Ne olduğunuzu anlamazsınız!

Daha kreatif iddialar bekliyordum Arda hakkında...Hayal kırıklığına uğradım diyebilirim. Arda takımda kendisinden popüler oyuncu istemiyor, Lincoln'ü gönderttiği gibi bir operasyonda Keita'ya yaptırdı gibi iddialar bekliyordum. O kadar para kazanıyorlar arkasında dayanak olmayan ve aynı zamanda anlamda ifade etmeyen iddialar uydurabiliyorlar sadece. Oysa madem dayanaksız iddialarda bulunacaksınız bari sansasyonel olsun değilmi?

Şerefsiz Ahmet ÇAKAR Bursanın şampiyonluguna anasının hak sütü gibi helal olsun diyo 2006'da ise birşeyler döndü diyo desne lan şrefsz Galatasaray haketti şampiyonlugu diye allahsızlar...

ertemsenr Ertem Sener

SON DAKİKA fatih hoca ile konuştum..ertem:hocam galatasaray hayırlı olsun.terim cevap:şimdilik öyle birşey yok.gerektiğinde konuşurum sana.

Mustafa Doğan : Çağdaş Atan milli takımda değerlendirilmeli :eek::eek::D

Şerefsiz Ahmet ÇAKAR Bursanın şampiyonluguna anasının hak sütü gibi helal olsun diyo 2006'da ise birşeyler döndü diyo desne lan şrefsz Galatasaray haketti şampiyonlugu diye allahsızlar...

Okadar şerefsizler okadar Allah korkusu omayan şeref yoksunlarıki o yıl fenerin ofsayttan attığı golleri ceza sahası dışında olmayan faule verilen penaltıları (bkz : kadıkoyde antep maçı) nede elle atılan golleri ( rize-konya) hiç birini konuşmadılar bukadr şerefsizler bukadar haysizyetsizler bukadar.... ları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt