Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

Şerefsiz Ahmet ÇAKAR Bursanın şampiyonluguna anasının hak sütü gibi helal olsun diyo 2006'da ise birşeyler döndü diyo desne lan şrefsz Galatasaray haketti şampiyonlugu diye allahsızlar...

Okadar şerefsizler okadar Allah korkusu omayan şeref yoksunlarıki o yıl fenerin ofsayttan attığı golleri ceza sahası dışında olmayan faule verilen penaltıları (bkz : kadıkoyde antep maçı) nede elle atılan golleri ( rize-konya) hiç birini konuşmadılar bukadr şerefsizler bukadar haysizyetsizler bukadar.... ları

Yahu koyu Fenerbahçe'li Ziya Şengül bile kadro seçiminde, Oğuz'un etkisi var diyor. TFF derhal istifa etsin, işi profesyonellere bıraksın artık yeter, gerçekten yeter.

Bunlari seyredip Güzelim zamaninizi harcamayin :) Türk Futbolu icin bunlar birer engel baska birsey degiller..

ooo süper ahmet/erman birbirlerini dilliyorlar

Dünyada okadar acliktan ölen insanlar var iken ben bu Arda Turan´in deyimi ile Ahmet Cakar ve Erman Toroglu Serefsizlerine en sacma konulari, fikirleri, yapmacik kavgalari, tartismalari ve reyting ugruna yapmaci tavirlari ile Yayini izleyip bunlara yaklasik 500 bin euro kazandirarak rant saglamak istemem...!!!

Ben Bu Sezon daha izlemedim, izlemem de..!! Üstelik cok daha rahat hissediyorum kendimi.. Bunlarin sacmaligina bakip sinirimi bozmuyorum..!! Bunlar Türk Futbolu icin bir engel..!!

Gelin, Arda Turan´a destekmi oluyorsunuz, olmak mi istiyorsunuz..???

Bu Programi izlemeyin..!! Boykot edin..!! inanin hic ama hic Pisman olmayacaksiniz..!!!!

arda-turan-resimleri_7.jpg

izlemeyin yaaa şunları bilerek reyting çekmek istiyolarr yine ardayı kötüleyeceklerrrr

yönetim bunlara hiç kalrışmamış , hiç rahatsız etmemiş anlaşılan

ağzında salyalarla saldırıyorlar

Ben Pes 2011 oynuyordum ve Babam Bu Programa bakiyordu...

Babama kizdim bu dingillere Para kazandirmasin diye.. Tabi bana karsilik verdi kapatmam gibisinde.. Baski yaptim.. en sonunda Sen Pes 2011´i kapat bende bunu kapatacagim dedi..

Sözmü dedim.. Söz dedi.. Hemen kapattim oda kapatti ve Benim Televizyonumdan bunlara Para kazandirtmadigim icin cok am cok gururlandim..

Mustafa Yücedağ canlı yayında konuşuyor beyler.

Mustafa yucedag suan kanalturkde

neskeens muhabbetide var

Dün Sonuna kadar izledim programı yorumcuları sevdiğimden yada programı beğendiğimden değil

Mustafa Yücedağın açıklamarını dinlemek için

Adnan Sezginde telefonla katıldı

Mustafa Yücedağ'la Adnan Sezginin arası fena halde bozuk o yüzden genelde Adnan Sezgine sallayıp durdu

Takımı sabote eden futbolcularla ilgili isim vermedi,Transferlerde Rijkaardın haberi olmadığını, istediğini futbolcuların alınmadığını söyledi

Ama bana inandırıcı ve samimi gelmedi pek

Özellikle anlattığı Rijkaard benden transfer için ucuz futbolcu bul demesi sallama bir hikaye gibi geldi

Adnan Sezginde katılıp yalanladı kanıtı varsa konuşsun yoksa çamur atıp durmasın dedi

Birkaç konuyada açıklık getirdi tabi ne kadar doğru orası tartışılır

Servet bilerek sabote etti!

35211.jpg

Kanaltürk’te Telegol programına konuk olan Hollandalı teknik adamın tercümanı Mustafa Yücedağ'dan şok açıklamalar...

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Rijkaard, derbisiyi farklı bir gözle seyretti. Hollandalı teknik adamın tercümanı Mustafa Yücedağ'ın gündeme getirdiği sabotaj iddiaları nedeniyle Sarı-Kırmızılı futbolcular mercek altına alındı. Rijkaard, Galatasaray'ın mükemmele yakın futbolunu görünce tercümanı Yücedağ'a 'Sezon başından beri yapmak istediklerimizi şimdi yapıyorlar' dedi.

İşte Mustafa Yücedağ'ın Kanaltürk'te Telegol programında gündeme bomba gibi düşen açıklamalar.

Video

KANALTÜRK Haber - Servet bilerek sabote etti! haber sayfası

Dün baktim, ve hic bir kelime ilen Servet sabotte etti demedi, üstüne Rijkaard filan da göndermedi onu...

Ulan ne yalanci basin var bu ülkede anlamis degilim

Şu an canlı yayında Yücedağ. Rijkaard parasını almak için yalan söylüyor gibi şeyler söyledi.

Rijkaard para için beni sattı diyo şimdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt