Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

M. Yücedağ duygularımızla oynadı :sad007:

Geçen hafta çoğu kişi "Aslanım Mustafa Yücedağ nasıl da açıklıyor gerçekleri" deniyordu şimdi ise karaktersiz ilan edildi. Ortada büyük bir çelişki var :)

Ben azınlıktan biriyim öyleyse :o

Geçen haftada inanmamıştım bu herife.

Derbi sonrası futbolcular da kan püskürmüştü sanırım. Haklılar adam böyle bişey düşünmediyse böyle bi iftira karşısında ben olsam o herifin ağzını yüzünü.. :o

Geçen hafta çoğu kişi "Aslanım Mustafa Yücedağ nasıl da açıklıyor gerçekleri" deniyordu şimdi ise karaktersiz ilan edildi. Ortada büyük bir çelişki var :)

Şimdi kendi çıkarına doğru götürüyor işi. Zaten çıktığı kanalda bunları söylemesini istiyor.

Rijkaard futbolcular beni satmadı demedi ki. Sadece transferlerden haberim var dedi. Olayı Servet ile sınırlandırmamak lazım, Rijkaard gibi bir adamında mütevaziliğini hesaba katarak yorumlamak lazım.

Transfer meselesi ya?

Mustafa Yucedag satti dedi tamam dedi herkes

Rijkaard satmadi dedi ha oyle mi dediler

Mustafa Yucedag Rijkaard tazminatini almak icin boyle yabiyor :sad007: dedi bi git lan Mustafa diyorlar

Dogrusu nedir? Mustafa Yucedag bu konuda hakli degilse ve Rijkaard dogrulari soyluyorsa o zaman futbolcularin kabahati yok. :bayrak:

dogrusu futbolcularin kabahati hocalarinin gitmesi icin sahada yoklari oynamak..

Rijkaard'in sucu bunlar olup biterken herseye gozyummak belki oda gonderilmek istedi sonucta adamin saclar 1 senede beyazlasti..

Mustafa Yucedag'in sucu heryerde Galatasaray'i yaralayici aciklamalarda bulunmak bide Galatasaray'i cok sevdigini soyluyor!!

Yonetimin sucu butun bunlar olup biterken seyirci gibi olanlari seyretmek cozum olarak ta Rijkaard'i gondermekte bulmalari..

Ha biz taraftar da ozelestiri yaparsak bizim de her olana ve herseye gozu kapali eyvallah demek bazen dogrulari soyleyenleri gozardi etmek, inanmak istedigimize inanmaktir..

Şimdi de stad neden 29 Ekim'de bitmediyi tartışıyorlar :S

Sığır stad hakkında gram bilgisi yok yorum yapıyor.Allahım yarabbim

Ulan seyretmeyecem diyorum yakalandık yine.Sığıra bak , yorumlara bak.

Bu programı her izleyişimde sinirlerim fırlıyor ya

Transfer meselesi ya?

Transfer meselesinde üç ihtimal var, nedir o ihtimaller;

1 - Mustafa Yücedağ'ın söyledikleri doğrudur ama Rijkaard kimseyi satmamıştır. Sadece yönetim, bu konu hakkında yönetimin güvenini zedeleyecek yorumlar yapmaması hususunda rica etmiştir, o da yönetimi kıramayıp; "Transferler benim iznim ve haberim doğrusunda gerçekleşti" demiştir.

2 - Mustafa Yücedağ yalan söylüyordur. Rijkaard'ın transferlerden tamamen haberi vardır, Mustafa tamamen kendisini ön plana çıkarmaya ve prim yapmaya çalışıyordur.

3 - Mustafa prim yapmaya çalışıyor ama söylediklerinin bir kısmı doğrudur. Rijkaard yönetimi kırmamak için; "haberim var" demiştir.

Üçüncü ihtimali yuvarlak içine alabiliriz. En azından doğruya en yakın varsayım üçüncüsüdür.

Normalde Galatasaray'ı seven bir adam, televizyona çıkıp; Galatasaray'ı yıpratacak yorumlarda bulunmaz. Adamın belli ki canı yanmış, reklam yapmaya çalışıyor. Ama söylediklerinin bir kısmı doğrudur. Servet olayının gerçekliği ne kadar aşikarsa, transfer meselesinde de doğruluğu bir o kadar aşikardır. Çünkü yönetim çıkıp; söylediklerini çürütecek, taraftarın aklında kalan soru işaretlerini aydınlatacak bir söylemde ve açıklamada bulunamamıştır.

S.Vardar bağlandı Telegol'e... Stad hakkında...

Serhat ; Sizce stad ocak ayında biter mi?

Gökmen ; Asla...O stadın bitmesi için en az üç ay lazım!

Birisi çıkıp bağlansın bassın kalayı... hiç birşey bilmiyolar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt