Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

Kıvırdı Mıstık. :) Geç bunları Yücedağ.Tekmeyi yemek içine sinmedi tabi. :)

Kendini davet ettirdi açık açık :D

Araştımacı olucam dedi ve oldu :o

Bu adam da karaktersiz çıktı Rijkaard'ın açıklarını biliyorum ortaya çıkaracağım diyor.Yuh.

Ahahah çok boş adam ya :D Tencere kapak misali bulmuş programını.

Ahmet Cakar cok dogru soyledi az once; Rijkaard'in kapi gibi kontrati var tazminatini alabilmek icin neden yalan soylesin dedi? ben sana inanmiyorum Mustafa dedi..

bencede Mustafa Yucedag denilen eleman piyasa yapiyor, inanmiyorum kendisine..

Karaktersizin önde gideniymiş bu herif.

Rijkaard telefonda " Fazla şey yapma alacaklarımız var demiş " :D

Yahu Rijkaard seni niye arasın. Adamın sözleşmesi var. Hertürlü alır parasını.

Ahmet Cakar cok dogru soyledi az once; Rijkaard'in kapi gibi kontrati var tazminatini alabilmek icin neden yalan soylesin dedi? ben sana inanmiyorum Mustafa dedi..

bencede Mustafa Yucedag denilen eleman piyasa yapiyor, inanmiyorum kendisine..

Tamam da Galatasaray hakkinda kanitlayamayacagi iddialar atarsa ortaya Galatasaray'in dava acma hakki dogar.

Bence Mustafa Yucedag hiyar olsa da hakli bu konuda. Ya da degilse Servet'ten ozur dileyin.

2.500 ytl maas aliyormus bide utanmaz

A.Çakar'a "o kadar para alsan beni sen de satarsın" dedi adam ya :D

Böyle çapulcuları almayın yayına kardeşim.

Tamam da Galatasaray hakkinda kanitlayamayacagi iddialar atarsa ortaya Galatasaray'in dava acma hakki dogar.

Bence Mustafa Yucedag hiyar olsa da hakli bu konuda. Ya da degilse Servet'ten ozur dileyin.

Servet'ten ozur dileyecek bir durum yok bu Mustafa Yucedag denilen arkadas isten cikarildigi icin boyle soylemlerle ortaya cikip gundeme gelmek icin yaptiklari hos degil sonucta Galatasaray yara aliyor.. Ben yine de futbolcularin Rijkaard'in gitmesi icin oynamadiklarini dusunuyorum..

Geçen hafta çoğu kişi "Aslanım Mustafa Yücedağ nasıl da açıklıyor gerçekleri" deniyordu şimdi ise karaktersiz ilan edildi. Ortada büyük bir çelişki var :)

Servet'ten ozur dileyecek bir durum yok bu Mustafa Yucedag denilen arkadas isten cikarildigi icin boyle soylemlerle ortaya cikip gundeme gelmek icin yaptiklari hos degil sonucta Galatasaray yara aliyor.. Ben yine de futbolcularin Rijkaard'in gitmesi icin oynamadiklarini dusunuyorum..

Mustafa Yucedag satti dedi tamam dedi herkes

Rijkaard satmadi dedi ha oyle mi dediler

Mustafa Yucedag Rijkaard tazminatini almak icin boyle yabiyor :sad007: dedi bi git lan Mustafa diyorlar

Dogrusu nedir? Mustafa Yucedag bu konuda hakli degilse ve Rijkaard dogrulari soyluyorsa o zaman futbolcularin kabahati yok. :bayrak:

Rijkaard futbolcular beni satmadı demedi ki. Sadece transferlerden haberim var dedi. Olayı Servet ile sınırlandırmamak lazım, Rijkaard gibi bir adamında mütevaziliğini hesaba katarak yorumlamak lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt