Cevap: Son Kale ve Telegol Programları
Arkadaşlar, dün Telegol'ü izlerken aklıma geldi bir anda. Yazacaktım, unutmuşum.
Geçenlerde Mahmut Özgener tartışması yaşadı bu program. Erman Toroğlu ile Ahmet Çakar tartıştı. Konu şu idi; Mahmut Özgener Havaalanında güvenliğe sen benim kim olduğumu bilmiyor musunuz ben TFF başkanıyım falan demiş. Ufak sorunlar çıkmış. Erman Toroğlu, yapmaması gerekiyordu. Herkes gibi sırada beklemesi gerekiyordu dedi. (Pasaport işlemleri) Ahmet Çakar, "Nolur canımm, Sonuçta bazı şeyer es geçilebilir. Mahmu Özgener'i orada ben suçlayamam. Bazen böyle adamlara ayrımcılık sağlanmalı bunda bir şey yok" tarzında cümleler kullanmıştı..
Onu izleyince aklıma şu geldi..
Olimpiyat stadında Belediye ile yaptığımız maçı hatırlarsınız. Arda saha güvenliğiyle ufak çapta tartışma yaşamıştı. Ve Ahmet Çakar Arda'ya salladı da salladı.."Güvenlik orada işini yapıyor. Arda boynuna oraya girebileceğini belirten birşey takmalıydı. Arda çok şımarık. Güvenliğe ayıp etti" gibi cümleler. Biraz da haddini aşmıştı..
Hal böyleyken, Mahmut Özgener'i savunmak "bunda bir şey yok" demek ne kadar yanlışşsa,
Arda'ya da "Güvenlik Orada işini yapıyor, Arda artistlik yapmasın" demekte o kadar abest ve gülünç bir durumdur. Sonuç itibari ile demek istediğim nokta, bu adamların ne kadar aşağılık olduklarıdır..
Sevgiler..