Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

savaş ay A takımı programında bir aralar yaptığı sadece reyting amaçlı, seviyenin yerlerde süründüğü banu alkan,türkücü,dansöz,avukat,kadın programı izleyici kitlesi,medyum karşımı programlarından sonra en kalitesiz tv programı budur herhalde.

savaş ay A takımı programında bir aralar yaptığı sadece reyting amaçlı, seviyenin yerlerde süründüğü banu alkan,türkücü,dansöz,avukat,kadın programı izleyici kitlesi,medyum karşımı programlarından sonra en kalitesiz tv programı budur herhalde.

katılmamak elde değil :)

Abi şu işe bak ya.Teknik direktörün karısı bağlandı şimdide:haha:

Maçtan sonra Rodop'u 1-2 dinledim kapattım.Dinlemiyorum kafam rahat :D

Teknik direktör,saldırganın eski eşine tecavüz etmiş iddialara göre.

Ameliyattan çıkmış adamın eline telefon tutuşturup canlı yayında konuşturdular. :D Türkiyem acaip Mersinim daha da acaip

biri şunları canlı yayında rezil edecek bir şaka planlasa yada şu facebookta millete "sevişelim mi" yazan eleman canlı bağlansa süper olur

Erman Toroğlu:Aldığın lisansın resmini tarif et bakayım

Yüksel Yeşilova:Şimdi sana bi resim tarif ederdim ama...

Şöyle bi diyalog vardı kopmuştum:asd:

Bize iyi salladılar. Bir şey diyemezsin. Haklılar. Ama bu kadar da "Vurun kahpeye" olmaz ki kardeşim? Varsa yoksa Galatasaray. "ışık yok, umut yok, rezil oynuyorlar, Rijkaard'ı asın, bu adam olmaz" yeter be kardeşim! Uğraşmayın bizimle bu kadar.

Arkadaşlar, dün Telegol'ü izlerken aklıma geldi bir anda. Yazacaktım, unutmuşum.

Geçenlerde Mahmut Özgener tartışması yaşadı bu program. Erman Toroğlu ile Ahmet Çakar tartıştı. Konu şu idi; Mahmut Özgener Havaalanında güvenliğe sen benim kim olduğumu bilmiyor musunuz ben TFF başkanıyım falan demiş. Ufak sorunlar çıkmış. Erman Toroğlu, yapmaması gerekiyordu. Herkes gibi sırada beklemesi gerekiyordu dedi. (Pasaport işlemleri) Ahmet Çakar, "Nolur canımm, Sonuçta bazı şeyer es geçilebilir. Mahmu Özgener'i orada ben suçlayamam. Bazen böyle adamlara ayrımcılık sağlanmalı bunda bir şey yok" tarzında cümleler kullanmıştı..

Onu izleyince aklıma şu geldi..

Olimpiyat stadında Belediye ile yaptığımız maçı hatırlarsınız. Arda saha güvenliğiyle ufak çapta tartışma yaşamıştı. Ve Ahmet Çakar Arda'ya salladı da salladı.."Güvenlik orada işini yapıyor. Arda boynuna oraya girebileceğini belirten birşey takmalıydı. Arda çok şımarık. Güvenliğe ayıp etti" gibi cümleler. Biraz da haddini aşmıştı..

Hal böyleyken, Mahmut Özgener'i savunmak "bunda bir şey yok" demek ne kadar yanlışşsa,

Arda'ya da "Güvenlik Orada işini yapıyor, Arda artistlik yapmasın" demekte o kadar abest ve gülünç bir durumdur. Sonuç itibari ile demek istediğim nokta, bu adamların ne kadar aşağılık olduklarıdır..

Sevgiler..

Tam bir fb yalakası haline gelen Ahmet Çakar ile sinir katsayısını daha da artıran bir program oldu Telegol.

Şu tip bir diyalog geçti dün gece :

Ahmet Çakar : fb'nin geleceğini çok parlak görüyorum belki de fb tarihinin en iyi kadrosuna sahip.Ama GS öyle değil. Işık göremiyorum GS'de.Puansal olarak GS önde olsa bile fb daha iyi bir gelecek vaadediyor.

Erman Toroğlu : GS'de Tanrı katı devreye girmedi henüz.Şimdi gözlüyorlar. 2 sene içinde GS büyük bir sıçrama yapacak. Derin Galatasaray müdahele edecektir

Ahmet Çakar : GS'de liselilerin devri bitti.Derin GS falan safsata... Tam içini bilmiyorum ama GS 10 senedir doğru dürüst başarısı olmayan bir kulüp.O zaman neden Derin Galatasaray müdahil olmamıştı?!

Serhat Ulueren: 8 senedir diyelim Ahmet Çakar. Lucescu zamanında da GS çeyrek final oynamıştı. Hem yeni stadla,Riva Arazisiyle mali olarak güçlenen GS, Erman Toroğlu'nun dediği şekilde sıçrama yapamaz mı?

Ahmet Çakar : Umut tacirliği bu ülkede tutmaz. Derin Galatasaray tamamiyle bir şehir efsanesidir.

Erman Toroğlu :Var Ahmet'çiğim.Müdahil olmadığını nerden biliyorsun,mali olarak sıkıntıyı aşmaya başladılar.Makas açılacak.

Gökmen Özdenak : Doğru var Ahmet öyle birşey GS'de...

Ahmet Çakar : Yok ya siz kendinizi kandırıyorsunuz. Öyle bir güç yok.Hurafeden ibaret birşey,şehir efsanesi.

İbrahim Kızıl bağlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt