Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

Ne diyor arkadaşlar kızıl?

Raporu alırsam programa bağlanacağım dedi. Olanlar yanlış falan dedi. Tolunay Kafkas bağlandı şimdi de. Federasyon yetkilileri yurt dışında mı ne öyle bir şey dediler. Ahmet Çakar, Deniz Çoban için "Şov yaptı." dedi.

Sağlık raporunda hekemin devam edebileceği belirtilmiş onu almaya gidiyorum dedi Kızıl.

Hakemin kafası fln yarılmadı, zaten doktor raporuda verilmiş hemen sadece ufak bir sıyrık-çizik gibi birşey. Olay tamamen abartılmış. Ayrıca Deniz Çoban 2009-2010 sezonu başında Bursaspor-Fenerbahçe maçında ben hakem değilim beni işimden kovun diye resmen selektör yaptı ama, bu adam halen bu ligde hakemlik yapıyor. Mahmut Özgener ve MHK başkanının derhal istifa edip işi, profesyonellere bırakması gerekiyor.

Tolunay da olmaması lazım diyor. Çok bir şey söylemek istemiyorum siz daha iyi yorumlarsınız ama bu bize yazıktır diyor. Çifte standart var , biz zor şartlardayız şu an takımımız hiç mi düşünülmüyor diyor.

Levent Kızıl geçen yıl bizim maçtan sonra maçın devam etmesi için doğru karar demişti, bu tartışılıyor şu an. Erman, çıksın şimdi de yanlış yapıldı desin diyor.

Levent Kızıl geçen yıl bizim maçtan sonra maçın devam etmesi için doğru karar demişti, bu tartışılıyor şu an. Erman, çıksın şimdi de yanlış yapıldı desin diyor.
Erman haklı tabi. Desin bakalım kızıl çıksın tffye kurulması değil o açıklama bekliyoruz.

Erman bazen sapitiyor ama bence iyi yorumcu. Telegolde en sevmedigim en gicik oldugum adam zaten bikini Ahmet.

Yokmu yeni bir açıklama yoksa erman mangal partisinemi geçti:D

İ.Melih Gökçek canlı yayında.Basketçilere verieln para normal diyo.Kendi vermiyo tabi.Babasının parası deil.Bide konuşana bak hele.Eşitlikten bahsedene bak.Ankaraya sattığın kazıkçı sayaçları çabuk unuttu.

Coştu şu anda.Daha da çok verilmeli diyo:D

Yazık koskoca belediye başkanı.15 yıldır ankarayı yöneten adam avukat karşısında cevap veremiyo.Bide yalan söylüyo.

Melih'in girmediği yer kalmadı

bu ahmet çakar bir sıçradı şansına ölmedi böyle devam ederse bu kez tahtalı köye yorumcu olacak gibi kim vurduya gidecek.sıkıyosa g.saray maçlarını tvden izleyip yazma gel stad izle

Bize iyi salladılar. Bir şey diyemezsin. Haklılar. Ama bu kadar da "Vurun kahpeye" olmaz ki kardeşim? Varsa yoksa Galatasaray. "ışık yok, umut yok, rezil oynuyorlar, Rijkaard'ı asın, bu adam olmaz" yeter be kardeşim! Uğraşmayın bizimle bu kadar.

biz olmasak o program izlenir mi?renkdaş bide bu açıdan vak.

Tam bir fb yalakası haline gelen Ahmet Çakar ile sinir katsayısını daha da artıran bir program oldu Telegol.

Şu tip bir diyalog geçti dün gece :

Ahmet Çakar : fb'nin geleceğini çok parlak görüyorum belki de fb tarihinin en iyi kadrosuna sahip.Ama GS öyle değil. Işık göremiyorum GS'de.Puansal olarak GS önde olsa bile fb daha iyi bir gelecek vaadediyor.

Erman Toroğlu : GS'de Tanrı katı devreye girmedi henüz.Şimdi gözlüyorlar. 2 sene içinde GS büyük bir sıçrama yapacak. Derin Galatasaray müdahele edecektir

Ahmet Çakar : GS'de liselilerin devri bitti.Derin GS falan safsata... Tam içini bilmiyorum ama GS 10 senedir doğru dürüst başarısı olmayan bir kulüp.O zaman neden Derin Galatasaray müdahil olmamıştı?!

Serhat Ulueren: 8 senedir diyelim Ahmet Çakar. Lucescu zamanında da GS çeyrek final oynamıştı. Hem yeni stadla,Riva Arazisiyle mali olarak güçlenen GS, Erman Toroğlu'nun dediği şekilde sıçrama yapamaz mı?

Ahmet Çakar : Umut tacirliği bu ülkede tutmaz. Derin Galatasaray tamamiyle bir şehir efsanesidir.

Erman Toroğlu :Var Ahmet'çiğim.Müdahil olmadığını nerden biliyorsun,mali olarak sıkıntıyı aşmaya başladılar.Makas açılacak.

Gökmen Özdenak : Doğru var Ahmet öyle birşey GS'de...

Ahmet Çakar : Yok ya siz kendinizi kandırıyorsunuz. Öyle bir güç yok.Hurafeden ibaret birşey,şehir efsanesi.

o çakar şefsizi rijkaardan nefret ediyo vede bundan bizim başarısız olmamızı istiyo.tamam rıijkaardı bende fazla beyenmiyorum ama insanın kişiliğine hakaret etmesi tam anlamında terbiyesizliktir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt