Tam bir fb yalakası haline gelen Ahmet Çakar ile sinir katsayısını daha da artıran bir program oldu Telegol.
Şu tip bir diyalog geçti dün gece :
Ahmet Çakar : fb'nin geleceğini çok parlak görüyorum belki de fb tarihinin en iyi kadrosuna sahip.Ama GS öyle değil. Işık göremiyorum GS'de.Puansal olarak GS önde olsa bile fb daha iyi bir gelecek vaadediyor.
Erman Toroğlu : GS'de Tanrı katı devreye girmedi henüz.Şimdi gözlüyorlar. 2 sene içinde GS büyük bir sıçrama yapacak. Derin Galatasaray müdahele edecektir
Ahmet Çakar : GS'de liselilerin devri bitti.Derin GS falan safsata... Tam içini bilmiyorum ama GS 10 senedir doğru dürüst başarısı olmayan bir kulüp.O zaman neden Derin Galatasaray müdahil olmamıştı?!
Serhat Ulueren: 8 senedir diyelim Ahmet Çakar. Lucescu zamanında da GS çeyrek final oynamıştı. Hem yeni stadla,Riva Arazisiyle mali olarak güçlenen GS, Erman Toroğlu'nun dediği şekilde sıçrama yapamaz mı?
Ahmet Çakar : Umut tacirliği bu ülkede tutmaz. Derin Galatasaray tamamiyle bir şehir efsanesidir.
Erman Toroğlu :Var Ahmet'çiğim.Müdahil olmadığını nerden biliyorsun,mali olarak sıkıntıyı aşmaya başladılar.Makas açılacak.
Gökmen Özdenak : Doğru var Ahmet öyle birşey GS'de...
Ahmet Çakar : Yok ya siz kendinizi kandırıyorsunuz. Öyle bir güç yok.Hurafeden ibaret birşey,şehir efsanesi.