Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

İzlemeye devam mı ediyorsunuz bu programı siz ? :sopa:

Keşke Gökmen değilde Ziya kaptan Galatasaraylı olsaymış.Adam ne kadar candan ve makul bişekilde savunuyor fenerini.Gökmen forma için ter akıtmış eyvallah dilindede Galatasaraylı tamam ama yürekten Galatasaraylı olduğunu sanmıyorum.Serhat nedir sizdeki bu Galatasaray nefreti diye soruyor bizim Gökmen öyle mel mel bakıyor.Bu lafı bile yüreği kaldırıyor.Türkiyenin en büyük taraftar kitlesine sahip klübünün ekranlarda bi tane doğrudürüst yorumcusu yok ne yazıkkki.Tamam benimde maçtan maça haftalık yada sezonluk Galatasaraya kızdığım sinirlendiğim oluyor ama netice olarak altmış sene önce Dolmabahçenin iki direk arasını güçbela doldurabiliyorken bugün itibariyle Türkiyenin en fazla taraftarına sahip takımı olmuş bu takım.Bazı şeylerde doğru düzgün yapılmışki halk bu kadar teveccüh göstermiş bu takıma.İki tanede olumlu lakırdı çıksın ağzınızdan be birader.Demiyorumki selçuk yula gibi fanatiklik paçalarınızdan rahatsız edici bişekilde aksın ama Galatasaraylı yüreklerinde mümkün değil kaldıramıyacağı laflar ortada dolaşırken bi müdahale edin bir iki kelamda siz edin be kardeşim bizahmet. Programda Galatasaray resmen linç ediliyor Gökmen dur bi punduna getiriyimde bi tekmede ben sallıyım derdinde.Cidden enteresan bir durum.

Gökmen'in ne alıp veremediği var bilmiyorum.

Gökmen özanaka cok güldüm yahu eski kaptan Yeni stadı o tepe diyo kimse ulaşamaz diyo yahu hiç metroyu biliyomusun gittin mi stada hiç cendere yolu yapılacak bağlantı yolları halledecek hayla olimpiyatan bahsediyo olimpiyatla bizim yeni stadımızın alakası yok....kadıköydede baglantı yok mac günleri trafik alt üst oluyo bunu niye konuşmuyo....sen bizim ulaştırma bakanımızın adınıda bilmezsin gökmen .....bunamışın iyice...güzelim yeni stadımızı bile bi mana buluyorsun.4 leventte bide yeni stadımız taksime 10 dakikada gidersin yürüyerek.zaten adamlar aptal oraya kule dikecekler,değil mi gökmen özanak..sen daha kızının nerde yaşadığını bilmezsin.

bide Arda ya takmışınız adam para kazanıyo o parayı evde pasda yiyerek yemiyecek herhalde...

Az önce Faruk Süren konuş'muştu.Birazdan da Alp Yalman bağlanıcak.

Faruk Süren ve Alp Yalman Kanaltürk'de

Galatasaray'ın eski başkanlarından Faruk Süren Kanalturkdeki ''Son Kale'' Programina katildi. Faruk Suren: ''ben bu durumda olsam kongreye giderim ve yeniden aday olurum''

Az sonra Alp Yalman konuk olacak....

Cevap: Faruk Süren ve Alp Yalman Kanaltürk'de

Yönetimde anlaşmazlıklar var, başkanlığa aday değilim falan dedi.

Cevap: Faruk Süren ve Alp Yalman Kanaltürk'de

topağı var onunla birleştiriyorum

Alp Yalman kapali kutu. Bosuna katilmis

Alp Yalman: Yonetim 2012'ye kadar kalmali. Olaganustu kongre dusunulemez. Benim yonetimimde boyle bir kaos olmazdi.

Transferlerde kimya problemi var. Rijkaard ile devam ederdim

Kisaca: Yonetimde sorun yok, durmak yok yola devam

Galatasaray kültürü, statükocudur.Kolay kolay kongre kararı çıkmasını onaylamazlar.Dikkat ederseniz, gerek Faruk Süren gerekse Alp Yalman seçim olmalı gibisinden birşeyler söylemedi.Şu zamana kadar olan söylemlerin doğruluk payı olmadığı için, bundan sonrasında da toplantı da çıkan kararların pek sağlıklı olacağına inanmıyorum.

Bir dahaki seçimler ne zaman?2011?2012?

Alp Yalman katılmasa da olurmuş.Ama Faruk Süren iyi konuştu.

Şerefsize bak hala yabancılara b.k atıyor.Siz Servet'i koruyun bakalım.Garibanmış güya

Bir Hakan Ünsal eksikti o bağlanıyor şimdi de .

K.Hakan iyi konuşuyor ama onun da ne halt olduğunu biliyoruz. Adnan Polat'ı sevmediği için Galatasaray'a arkasını dönmüştü bir aralar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt