Ozan Kesgin
Cezalı
- 15 Ağustos 2009
- 31.229
- 5
- 1.483
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları
Bu küçümenle aynı fikirdeyim elimi yüzümü yıkayıp geliyorum
Bu küçümenle aynı fikirdeyim elimi yüzümü yıkayıp geliyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir dahaki seçimler ne zaman?2011?2012?
Hagi kiralık istemiyorum demiş.Eğer şu takımda kiralık olduğu halde en heyecanlı en hırslı adam İnsua değilse ben bişey bilmiyorum.Adamın her anı GS.Yazık olacak çouğa.
Küçümen sapıtmaya başladı.Sadece başkanla dediklerine katılıyorum.Ulan takmış Misi'ye,Pino'ya,Insua'ya
Ulan siz Servet'ten tek kelime bahsetmeyin.Satılmışlar
aynen kardeş , bunları febe yaşasaydı elele düze çıkarmak için yırtınırdı bunlar.Bu medya fenerli değilse bende şerefsizim
1.rijkardı gönderdiler futbolcularla beraber
2.şimdi takımdaki zaten az olan iyi futbolcuları yollamaya çalıyorlar
3.schuster daha yeni gelmiş göndermeye çalışıyorlar
Bunlari Faruk Surenmi diyor?
küçümen kim?Küçümen sapıtmaya başladı.Sadece başkanla dediklerine katılıyorum.Ulan takmış Misi'ye,Pino'ya,Insua'ya
Küçümen sapıtmaya başladı.Sadece başkanla dediklerine katılıyorum.Ulan takmış Misi'ye,Pino'ya,Insua'ya
küçümen kim?
Onur, Hakan Ünsal her zaman yaptığı şey; Ucuz milliyetçilik.Bunun başka bir açıklaması yok.
Düşmeyiz hatta bundan sonrada bir ivme yakalayabiliriz ama neye yararki, bizim sorunumuz kalitesiz takım, basiretsiz yönetim değil, bizdeki herkes işini çok iyide yapsa bir halt olmaz, sevgisizlik var geyiğinide bıraktım, ulan takım için camia için beraber çalışırsın o da yok , 7 başlı ejderhayız ama asıl sorun futbolcudan yönetimine kadar galatasaray amaç değil araç olmuş, kimi saygınlık veya iş alma peşinde, topçular zaten aldıkları paraya bakıyor. Kimse gönülden sevdiğine bu kadar zarar vermez , hele bile bile hiç zarar vermez.Ulan şaka maka düşebiliriz haŞu Kasımpaşa dan bile artımız yok be
Ciddi ciddi yok.Açın bakın kadrolara.Onların türk oyuncuları daha iyi.Bizde BAROS oynamadımı 3 senedir kazanamıyoruz zaten.BAROS ta ne zaman geleceği belli değil.ARDA yok.
eyvallah güzel olmuşKüçük Hakan