Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

Bu küçümenle aynı fikirdeyim elimi yüzümü yıkayıp geliyorum

Bu medya fenerli değilse bende şerefsizim

1.rijkardı gönderdiler futbolcularla beraber

2.şimdi takımdaki zaten az olan iyi futbolcuları yollamaya çalıyorlar

3.schuster daha yeni gelmiş göndermeye çalışıyorlar

Hagi kiralık istemiyorum demiş.Eğer şu takımda kiralık olduğu halde en heyecanlı en hırslı adam İnsua değilse ben bişey bilmiyorum.Adamın her anı GS.Yazık olacak çouğa.

Küçümen sapıtmaya başladı.Sadece başkanla dediklerine katılıyorum.Ulan takmış Misi'ye,Pino'ya,Insua'ya

Ulan siz Servet'ten tek kelime bahsetmeyin.Satılmışlar

Hagi kiralık istemiyorum demiş.Eğer şu takımda kiralık olduğu halde en heyecanlı en hırslı adam İnsua değilse ben bişey bilmiyorum.Adamın her anı GS.Yazık olacak çouğa.

+1905. Bu insua'nin twitter profiline bakin, muthis seyler yazmis

Daha 1.5 yıl bunlarlayız, inşallah düşmeyiz diyeceğimde, bunu artık komik bulamıyorum, eskiden 2 maç kötü başlasak derdik bunu şaka olarak, sonra sezon biter bişz şampiyonlar ligine katılırdık, ya 1.ya2. olarak, aslında utanıyorum bu durumdan, birde abiler çıkıpta biz 14 yıl şampişyonluk görmedik diyorlar ya delkiriyorum, sorun şampiyonluk değilki galatatasarayımın ismini küçültüyorlar, galatasarayda başa gelmek için oyun olmazmı olur, kongre oyunları mutlaka olur, ama koltuğa yapışmak için yalan-iftira-saygısızlık olmadı ben hatırlamıyorum 30 yıla yakın ömrümde.

Bu medya fenerli değilse bende şerefsizim

1.rijkardı gönderdiler futbolcularla beraber

2.şimdi takımdaki zaten az olan iyi futbolcuları yollamaya çalıyorlar

3.schuster daha yeni gelmiş göndermeye çalışıyorlar
aynen kardeş , bunları febe yaşasaydı elele düze çıkarmak için yırtınırdı bunlar.

Ulan şaka maka düşebiliriz ha :D Şu Kasımpaşa dan bile artımız yok be :D Ciddi ciddi yok.Açın bakın kadrolara.Onların türk oyuncuları daha iyi.Bizde BAROS oynamadımı 3 senedir kazanamıyoruz zaten.BAROS ta ne zaman geleceği belli değil.ARDA yok.

K.Hakan Polat'a iyi saydırdı. Dersine iyi çalışmış. Ama benim gözümde değeri olmayan bir adam K.Hakan, çünkü o da kendini Galatasaray'dan büyük gören, çıkarcı birisi. Kendi çıkarları için 1 yıl boyunca Galatasaray aleyhinde konuşmuş birisi.

Küçümen sapıtmaya başladı.Sadece başkanla dediklerine katılıyorum.Ulan takmış Misi'ye,Pino'ya,Insua'ya

Ulan siz Servet'ten tek kelime bahsetmeyin.Satılmışlar

Onur, Hakan Ünsal her zaman yaptığı şey; Ucuz milliyetçilik.Bunun başka bir açıklaması yok.

Ya abi yokmu adam akilli GS taraftarini medyada temsil edecek biri. Bjkli Ali Ece Fbli Demirkol bizi temsil ediyor ya.

Hakan Unsal, Hincal, Gokmen, Tanburaci

Bu ne ya

Ulan gene suçlu yabancılar olarak gösteriliyor.Seneye görün bakın servet,sarp hepsi kalacak. Bir 10 yıll daha belimiz doğrulmaz.

Onur, Hakan Ünsal her zaman yaptığı şey; Ucuz milliyetçilik.Bunun başka bir açıklaması yok.

Yahu bir tek bu yapmıyor ki.Orada ki 3 herif ve medya da aynı şekilde davranıyor.Yerlilerden tek kelime bahsetmiyorlar.Zırt pırt Misimoviç-Schalke bilmem ne

Bi tanesi çıkmış gariban yerliler diyor. Deli olmak elde değil.Adam garibanmış.Peeeh

Ulan şaka maka düşebiliriz ha :D Şu Kasımpaşa dan bile artımız yok be :D Ciddi ciddi yok.Açın bakın kadrolara.Onların türk oyuncuları daha iyi.Bizde BAROS oynamadımı 3 senedir kazanamıyoruz zaten.BAROS ta ne zaman geleceği belli değil.ARDA yok.
Düşmeyiz hatta bundan sonrada bir ivme yakalayabiliriz ama neye yararki, bizim sorunumuz kalitesiz takım, basiretsiz yönetim değil, bizdeki herkes işini çok iyide yapsa bir halt olmaz, sevgisizlik var geyiğinide bıraktım, ulan takım için camia için beraber çalışırsın o da yok , 7 başlı ejderhayız ama asıl sorun futbolcudan yönetimine kadar galatasaray amaç değil araç olmuş, kimi saygınlık veya iş alma peşinde, topçular zaten aldıkları paraya bakıyor. Kimse gönülden sevdiğine bu kadar zarar vermez , hele bile bile hiç zarar vermez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt