Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

şu dombili bjklı murattan nefret ediyorum ulan sanki senin takımın cok mu iyi dombili.

Oda tvde futbol yorumcusu oldu ya nedyim.Bi ara abdullah avcıya takmıştı bjkya kasıyor bize yatıyor diye.

Gökmen Özdenak'a acıyorum.Alakasız bir sürü söz konuşup kendi kendini rezil ediyor.

Telegolde olayları izliyorumda bursalılar baya ortalığı karıştırmış..Caddelerde maçla alakası olmayanlar insanlar nasıl koşuşturuyor..Yazıklar olsun bunlara..

2 takıma da, saha kapatma cezası gerekiyor ağır bir şekilde. Ben bu kadar ciddi sanmıyordum. Gerçekten savaşmışlar.

Ahaha telegoldeki programa bak. Canlı bağlantı yaralanan bayan :)

Cevap: Ahmet Çakar-reha muhtar show başladı

Yaralı bayan : Bjk maçına bir daha olacak olsa bu olanalr yine giderim. Nasıl bir aşk siz düşünün.

Ahahaha :) Tam bir gerizekalı ya. Hem iz kalmış diye acıtasyon yapıyor hemde yine giderdim diyor :)

sacma sapan konustu,

neyskins yucedag 2

bir daha 50 yıl bjk bursa ya gelemez gelirlerse ne olacağını düşünemiyorum

Bu gece Ali Dürüst, son kale programına konuk olacakmış

Daha Galatasaray gelmedi ! febeyi eleştirdiler şimdi sıra bizde hakediyoruz zaten bunu

Şuan canlı yayın konuğu; Abdurrahim Albayrak.

Neler konuşuluyor ?

ya biz ne yaptikta boyle bir yonetim var basimizda:(

bazen cildiriyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Sergen saçmalıyordu yine araya girdi; Galatasaray'da sorun Rijkaard veya Hagi değil, ayrıca şuan ki mevcut kadroyu Rijkaard'ın kurmadığını biliyorum dedi. Hagi'nin sadece çatlak sesleri kesmek için getirildiğini, Hagi'nin sene sonu yollanacağını düşünüyorum gibi şeyler söyledi. Sportif direktörlükte Adnan Sezgin'de ısrar edilmesini anlamadığını söyledi. Kısaca bizim gibi düşünen bir yorumcu varmış dedim. Adamı dinledim rahatladım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt