Cevap: Son Kale ve Telegol Programları
olaylari birde su yönden degerlendirin. kolaymi suan herhangi bir yöneticinin yada baskanin agzini acabilmesi. medya da boy gösteren kisiler icinde aynisi gecerli. adnan polat diyorsunuz. baskan stadi terkedermi yada toki baskanina cevap verilmezmi diye düsünüyorsunuz. ne yapabilir? adnan polat kim ki? hee kendimizi gaza getirip yaw öyle deme koskoca galatasarayin baskani diyebilirsiniz. dogru ama basbakanla asik atacak bir kisi degil. simdi cikip basbakana ; senin toki baskanin manyakmi? nasil konusuyor dese. basbakan ne yapar? haklisin adnancigim mi der? adamin sirketleri var, bir sürü baglantilari var. adam bunlari kaybetmeye göumculuk yapan asparagaslari düsünelim. mesela albayrak, kim galatasaray hakkinda atip tutuyorsa mecburen kafa sallayip tamam diyor. baska sansi yok. diger medyada yorumculuk yazarlik yapan kisiler icinde ayni durum söz konusu. buna sadece halktan biri yani arka plandakiler karsilik verebilir. stad da yuhaladilar. o is kalabalik olunca oluyor. sen ben yapabiliriz. fakat göz onunda olan birisi kalkipta basbakanmis, basbakanin adami toki baskaniymis. bunlari agzina bile acamaz. ama benim umrumda olmaz. yuhalayip isliklayanlari tebrikediyorum.