Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

birgün öle başkanımız olmalıki bu medya düdüklerini hizaya getirmeli,bi arkadaşında dediği gibi herkes safını belli etti,sıra büyük galatasaray taraftarında ,bağımsız galatasaray taraftarında...

yazıklar olsun, en azından adnan polatı sevmiyorlar bari birisi çıksın dersin ki sen nasıl ıslıkladı diye taraftarı stada sokmamakla tehdit edebilirsin diye!

Dikkat ediyorumda taraftar ıslıklamaya hazır gelmiş sanki her şeye ıslık noluyor be Toki başkanına haklılarda neden genel bi gerginlik var

hala laflarımın arkasındayım yüzde yüz diyor, konuştukça batıyor, rezalet...

senin gibi Galatasaraylı olur mu lan! ağzına alma Galatasaray'lıyım lafını!

nasıl da masum ayagı yapıyor.. ona galatasaraylılık satmıcakmısız... azıcık delikanlı ol bee.. kıvırmadan nasıl acıklama yaptıysan ole konus.. senin galatasaraylılıgına bn...

SAnki TOKİ başkanı konuşması önceden terbiyesizlik yoktu.

Demek ki iyilik yapmak her zaman karşılık bulmuyormuş.

Taraftar sıkıştırıyor yan çiziyor zevat

erdoğan bayraktar bana beş kuruş almadık daha deme, bana ihaleden alacağın 1 milyar tl den bahset...

herif tehdit ediyor; problem çıkabilir ben karışamam diyor gsgm'den alacaklar diyor... rezalet...

Bak bak utanmadan ayni konusmayi yaparim diyor. Vay yusuz vay, fakat cevabi burda vermiyoruz. Herseyin yeri zamani var :D

Bundan sonra A. Albayrak benim icin bitmistir. Birdaha ismini agzina almam

abdürrahim albayrak midemi bulandırıyorsun... hüngür hüngür ağladığın Özhan Canaydına aşağılık cümleler kurdu bu insan şimdi özür diliyorsun, yazıklar olsun

Anlasilan hukumet karsiti cok bu forumda yazik, herkesi tarafsiz ve objektif olmaya davet ediyorum.

Ulan konuyu nereye getirdiler açılışta ne alaka bu konuşma

olaylari birde su yönden degerlendirin. kolaymi suan herhangi bir yöneticinin yada baskanin agzini acabilmesi. medya da boy gösteren kisiler icinde aynisi gecerli. adnan polat diyorsunuz. baskan stadi terkedermi yada toki baskanina cevap verilmezmi diye düsünüyorsunuz. ne yapabilir? adnan polat kim ki? hee kendimizi gaza getirip yaw öyle deme koskoca galatasarayin baskani diyebilirsiniz. dogru ama basbakanla asik atacak bir kisi degil. simdi cikip basbakana ; senin toki baskanin manyakmi? nasil konusuyor dese. basbakan ne yapar? haklisin adnancigim mi der? adamin sirketleri var, bir sürü baglantilari var. adam bunlari kaybetmeye göumculuk yapan asparagaslari düsünelim. mesela albayrak, kim galatasaray hakkinda atip tutuyorsa mecburen kafa sallayip tamam diyor. baska sansi yok. diger medyada yorumculuk yazarlik yapan kisiler icinde ayni durum söz konusu. buna sadece halktan biri yani arka plandakiler karsilik verebilir. stad da yuhaladilar. o is kalabalik olunca oluyor. sen ben yapabiliriz. fakat göz onunda olan birisi kalkipta basbakanmis, basbakanin adami toki baskaniymis. bunlari agzina bile acamaz. ama benim umrumda olmaz. yuhalayip isliklayanlari tebrikediyorum.

herif tehdit ediyor; problem çıkabilir ben karışamam diyor gsgm'den alacaklar diyor... rezalet...

Nerenizle izliyorsunuz adam tehdit etmedi. Sadece bizim işimiz GSGM ile dedi.Onlar arasında olacak bu işler.

A.Albayrak dediği gibi yanlış anlaşılma filan da yok. Orada Başbakan dahil herkes en büyük Cİmbom dese bile o ıslıklar yine olacaktı. Bu ayıbı temizlemek gerek.

Çakar doğru konuşuyor ilk defa

cakar yuru be..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt