Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

d04442b14c8390e01dfd24da27341390son-dakika.jpg

Eminim dediğin gibi renktaş UEFA dönemimdeki yönetimde Polat olsaydı ne para kazandırırdı Smaiyen'in taşını sandalyesini satıyor valla daha neler yapardı :)

Ahmet Çakar vurdu kroşeyi Faruk süren yerde .

Yanlış düşünüyorsam lütfen söyleyin Ahmet Çakar'ın sorusundan feyz aldım

Rahmetli Özhan başkan döneminde

1) Lucescu'yu yollayıp Terim'i getirmek (ki bana kalırsa bugünlerimizin sebebi bu yanlış hamledir)

2) 41 milyon $ dedi Faruk Süren yapılan boşa transfer harcaması

3) Avrupa'da ki kötü günlerimizin başlangıcı

Takım en boktan zamanında liseli olmayan geçiş dönemni sağlayacak tabiri caizse kolay harcanabilen birisini getirdiler kim bu Adnan Polat.Stat yapıldı ve dibini hemen oymaya başladılar. Galatasaray'da hatta derin Galatasaray'da liseliler tekrar koltuğu ele geçirip başa geçmek istiyorlar . (bknz iyi gün dostları) Adnan Polat'a yapılan haksızlık değil mi ?

Galatasaray tarihinin II. olarak en çok heycan yaşatan futbol takımını bu adam izlettirmedimi bize .Bakınız geçen seneye Baros sakatlanmasıydı neler olacağını bugün Bursalısıda Fenerliside Beşiktaşlısıda bilir. Lise Adnan Polat'ın kellesini istiyor bunun için taraftarı kullanıyor. Yetmedi siyaseti bile alet ettiler ama şunu atladılar ki benim Galatasaray'lı olarak kabul ettiklerimin için Galatasaray sevgisi > hükümet sevgisi. Ahmet Çakar konuştu ilk kez hak verdim 40.ooo kişi Erbakan'ı yuhaladığında bile bunlar olmazken neden şimdi oluyor toplum olarak daha geriye gittik orası bariz ama sırf Adnan Polat'ın kellesi neden bu kadar isteniyor.

Adnan Polat bugün Sezgin'i yollasın Haldun'u getirsin . Helvacı'yı yollayıp Albayrak'ı getirsin herkes mutlu olsun yine liselilerin eline geçmesin bu takım ....

Imzami atarim.

Rahmetli Özhan başkan döneminde

1) Lucescu'yu yollayıp Terim'i getirmek (ki bana kalırsa bugünlerimizin sebebi bu yanlış hamledir)

2) 41 milyon $ dedi Faruk Süren yapılan boşa transfer harcaması

3) Avrupa'da ki kötü günlerimizin başlangıcı

4) 100 bin euro yüzünden Riberiyi kacirdiniz, simdi 30 milyonluk bir adam

Neden o dönemde kimse secime gidelim diye cikmiyordu ortaya?

Diye yapistirdi soruyu Cakar, Faruk panik yapti, ne diyecegini sasirdi )))

Ahmet Çakar iyi konuşuyor.

Faruk Süren bir daha bir programma felan cikmaz

Ahmet Çakar müthiş sorular soruyor.Faruk Süren hiçbirine cevap veremedi.

Aga siz olayı transfere, iki üç çapulcuya yok Ribery'e falan bağlıyorsunuz. Ya bugüne kadar hangi yönetim böyle paramparça oldu, hangi yönetimin ikinci başkanı çıkıp Başkanı hakkında böyle açıklamalar yaptı, hangi yönetimin en sevilen en başarılı üyesi sessiz sedasız görevinden istifa etti, hangi başkan tırsıp taraftarını iki dakkaya sattı sonra yine tırsıp kimse onu desteklemeyince geri adım attı.

Yani gençler olay artık başarı başarısızlıktan çıktı, olay artık Galatasaray'la bağdaştıramayacağımız bunca absürd olayın hepsinin altına bu yönetimin imza atması oldu.

Kıssadan hisse olay ne Ribery artık ne borç ne harç, ne zor zamanda yapılanlar ne de başka bir şey. Olay artık Galatasaray.

Faruk Süren ne yapmaya çalışıyor..

Yayına katılan oldu mu beyler?

Aga siz olayı transfere, iki üç çapulcuya yok Ribery'e falan bağlıyorsunuz. Ya bugüne kadar hangi yönetim böyle paramparça oldu, hangi yönetimin ikinci başkanı çıkıp Başkanı hakkında böyle açıklamalar yaptı, hangi yönetimin en sevilen en başarılı üyesi sessiz sedasız görevinden istifa etti, hangi başkan tırsıp taraftarını iki dakkaya sattı sonra yine tırsıp kimse onu desteklemeyince geri adım attı.

Yani gençler olay artık başarı başarısızlıktan çıktı, olay artık Galatasaray'la bağdaştıramayacağımız bunca absürd olayın hepsinin altına bu yönetimin imza atması oldu.

Kıssadan hisse olay ne Ribery artık ne borç ne harç, ne zor zamanda yapılanlar ne de başka bir şey. Olay artık Galatasaray.

Iste simdi Galatasarayi bu duruma getirenler, baskani indirmek isteyenler, Galatasarayin baskanini arkadan vurmak isteyenler, iste bu insanlar istediklerini, hedeflediklerini almamalilar.

Yoksa kaybeden yine ve yine Galatasaray olur.

Faruk Süren'in söylediği her cümle doğru!

Zaten karışığız ayıp ama bu yaptığı...

Bunları gördükçe inadına Adnan Polat diyorum!

Bu nedir ya,taraftarın nasıl Başbakan'ı ıslıklamamız hataysa,eski Başkan'ın çıkıp sular durulmaya çalıştırılırken işi karıştırması o kadar saçma...

Etikten bahsederler,ama niyeyse hepsi ayağa kalktı bu günlerde,neredeydi hep geçmişten bahsediyor,o gün niye gündeme getirmemiş madem,hata bulmak çok basit,Faruk Süren belli ki görevini yerine getiriyor bu akşam,eğer biraz da anlıyorsam bu işi,liseliler Başkan Adayını belirledi,eski tüfekleri sahaya sürüyor olay bu..

Çok alakasız cevaplar veriyor saptırıyorlar gündemden ulan ne Polatmış bitiremedi adam acısı mı var ne

Kan emiciler için Faruk Süren'e saydırmayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt