Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

Ercan Saatçi hep olacak mı bu programda ya? Güzel makara oluyordu diye izliyordum ama bu herif sürekli kalacaksa daha izlemem

Ercanı yada cumartesi günleri sürekli bize yüklenen Murat denen saplantılı adamı çağırmaktaki amaçları ne acaba...

Bu akşam ne tv8 ne kanaltürk geçiniz izlenecek birşey yok..

Ercan Saatçi denen Fenerbahçe çocuğu olduğu sürece izlemem bu programı.

izlemeyın arkadaslar su programı yalan dolan kandırıyolar ınsanları...

Sinan Engin : Adnan Polat birkaç ay önce seçimle geldi. Galatasaray taraftari bu adama biraz daha sabir göstermeli.

Bu Dingilleri seyrediyorsunuz ya size hic diyecek laf bulamiyorum..

Adamlar Ercan Saatci denen dingili bile almislar Programa..

Adamlar Yillardir Galatasaray ve Yönetimine saldirarak rant sagliyor...

Ahmet Cakar dingili BJK, FB macindaki Hakemi elestiriyor ve hep Fenerbahceye verilmeyen kararlardan bahsediyor, BJK´den su atilmaliydi bu atilmaliydi vs..vs.. Gökhan Gönülden tek bir Kelime bile etmedi..!

Penalti Kararina yanlis bile demedi Topsuz alanda olmasina ragmen..!! (Babam izliyor inatla gücüm yetmiyor ben okey oynarken duydum)

Cok sacma bir Program ben izlemiyorum ve cokda rahatim...

Bu Dingilleri seyrediyorsunuz ya size hic diyecek laf bulamiyorum..

Adamlar Ercan Saatci denen dingili bile almislar Programa..

Adamlar Yillardir Galatasaray ve Yönetimine saldirarak rant sagliyor...

Ahmet Cakar dingili BJK, FB macindaki Hakemi elestiriyor ve hep Fenerbahceye verilmeyen kararlardan bahsediyor, BJK´den su atilmaliydi bu atilmaliydi vs..vs.. Gökhan Gönülden tek bir Kelime bile etmedi..!

Penalti Kararina yanlis bile demedi Topsuz alanda olmasina ragmen..!! (Babam izliyor inatla gücüm yetmiyor ben okey oynarken duydum)

Cok sacma bir Program ben izlemiyorum ve cokda rahatim...

ahmet çakar hastanelik olduğundan beriiii a.yıldırımın avukatı oldu. ermanda keyiffine göre konuşuyor. reha muhtar acı var mı acı peşinde. e.saatçi o... suda tamamen yanlıı-- murat bilmem ne var bjklı oda bizeee.... bu porgram iyice galatasaray düşmanlığı yapıyor. serhat ulueren galatasaraylı ama o da ortaya reytinge hesap ediyor... ahhh ahh şu takımı f.terim verin seneyede adam gibi kadro kurun görürüm neticelerini ozaman..... vallah içlerinde en iyisi ziya kaptan adam saygılııı en azından... g.özdenakta ya ardaya ya azizeye konuşmaktan başka bişey yapmıyorrr.....

Aziz Yıldırım basına kendi adamlarını çok rahat yerleştirebiliyor ve de hepsi yanlı haber karalama peşinde.

Peki galatasaray niye yapmıyo ? Oturt abi oraya 6-7 tane kendi adamını onlarda versin gazı arada , sustursun Ercan denen küfürbaz herifi, Fenere karalama haber yapsn

Yapamazlar . Niyemi ? TFF anında yasak koyarda ondan..

bunlarin icinde en duzgunu ziya.Adam saygili.Kimseye atip tutmuyor

Yanlış anlamadıysam İnan Kıraç başkan adayı oluyormuş..Röportajı birazdan telegoldemiş.

Bu arada cenk tosun yayına katılacakmış..Transferini anlatacak..

Bu Cenk kaç kere daha anlatacak transferini ?

Bu arada İnan Kıraç aday olursa Polatı'ın ordan inmesi yakındır..Bakalım neler söyleyecek röportajda..

Seyreden var mi bu seviyesizleri ? Ben sahsen kendime yakistirmam, vakit degerlidir, bu hiyarlari dinleyerek vaktimi tüketemem...

İzlemiyorum ama o murat denen bjklı yorumcu müsvettesi sonunda tatmin olmuş kınasını yakıp gelmiştir umarım.Haftalardı İBB yatyor satoyor dıyıp duruyordu

abdurrahim albayrak progamda ve inan kıraç destekli yeni başkan adayı açıklanacakmış

Alt tarafta yazdigi basliklar hep Galatasaray'i kucumseyici ifadeler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt