Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

Ulan herseyi biraktim, su feneride örnek veripte cözümleme bulmaya calisiyorlar ya, en cok ona yanarim

ne olursa olsun fener'e yenilmeyi aklimdan dahi gecirmiyorum Allah korusun olurda yenilirsek taraftarimiz gerekeni yapacaktir artik..

inşallah fener bizim maça kadar serisini sürdürür, derbi maçlara favori çıkanlar genelde hüsrana uğruyor ilk yarıdaki maçta da çok rahat yenebilirdik feneri, hagi biraz düzgün kadro seçimi yaparsa fener taraftarına 1 hafta grev yaptırabiliriz

Ziya şengül ne kadar fb olsada hepsinden iyi yorum yapıyor...

Gökmende bir ara lucescu diye tutturmuşdu.Şimdide Terim diye tutturdu..

fener macini ornek verip cozumleme yapanlara yanarim dedin ya bende fener macinda yenilirsek o stadi yikarlar diyorum

Telegolde örnek vermislerdi ben ona yorum yapti, senin yorumun icin degil gardas.

O maci zaten büyük ihtimal yenliriz. Ilk defada olan bisey degil

Bu açıklamaların nedeni korku beyler..

Artık ne yönetim sağlam bir şekilde ayakta,ne futbolcusu,ne Hagi..

Taraftar sırtını dönmüş..

Bombok bir hal içindeyiz..

Hiç suçları yokmuş gibi birde dışarıyı suçluyorlar..Ulan sanki deplasmanda baskı varda oynamıyorsunuz....

Bu adamları basıp indirmedikce bu kulüpten uzaklaşmazlar..

Neymiş demek butun suç taraftarlarda , hay ben böyle yöenetimin ta ........ ;)

Koltuğa 404 ile yapışmışlar orası belli de,kulubün kasasına 2 kuruş para girdi diye 3 kuruş harcayıp çok büyüdük demek için saha da da o büyüklüğe paralel oynamak gerekir.Galatasaray 5 sene önce Cihan,Orhan'lar ile oynarken 83 puan toplayıp şampiyon olabiliyorken büyüktü.Çünkü lobisi hala vardı.Satılmamıştı ruhu karanlıkların içine.Her hedefinden bitime 11 hafta kala kopmuyordu.ARAP ŞEYHLERİ DE büyük o zaman,ama hangi arap takımı Dünya kulubü diye sorarım size Haşhas bey.

Ayrıca dip not,Sihirbaz denen HAŞHAŞ BEY'İN ONUŞMASINI GÖRDÜKÇE GERÇEKTEN İLK OKUL TERK SEVİYESİNDEN YÖNETİCİLER İLE YÖNETİLDİĞİMİZİ ANLADIM.

hashas dunya kulubu olduk diyor, kasaya 2 kurus girdi diye bunlar sapitmis valla.

İnan kıraç birazdan canlı yayında olacakmış.

Ergun Gürsoy röportajı falan varmış..

Haldun üstünel birazdan canlı yayındaymış :)

Arda Turan ne yapsın? Yöneticisi, Galatasaray'ın ağır abisi dedikleri İnan Kıraç, Arda Turan'a yapmadığını bırakmayan programa bağlanıp yorum yapıyor. Kime güvensin adam? Yazıklar olsun..!

Arda Turan ne yapsın? Yöneticisi, Galatasaray'ın ağır abisi dedikleri İnan Kıraç, Arda Turan'a yapmadığını bırakmayan programa bağlanıp yorum yapıyor. Kime güvensin adam? Yazıklar olsun..!

izlemezsin olur biter kardeşim..lig tv izle sende:)

Vay vay Adnan Sezgin'de varmış..Bakalım neler demiş..

realin maçını seyredin harika maç oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt