Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ulan herseyi biraktim, su feneride örnek veripte cözümleme bulmaya calisiyorlar ya, en cok ona yanarim
taraftarin patlama noktasi o mac olacagi icin o maci soyledim 2007'de ki sulu maci hatirliyormusun?
ne olursa olsun fener'e yenilmeyi aklimdan dahi gecirmiyorum Allah korusun olurda yenilirsek taraftarimiz gerekeni yapacaktir artik..
Buyur?
fener macini ornek verip cozumleme yapanlara yanarim dedin ya bende fener macinda yenilirsek o stadi yikarlar diyorum
Telegolde örnek vermislerdi ben ona yorum yapti, senin yorumun icin degil gardas.
O maci zaten büyük ihtimal yenliriz. Ilk defada olan bisey degil
Arda Turan ne yapsın? Yöneticisi, Galatasaray'ın ağır abisi dedikleri İnan Kıraç, Arda Turan'a yapmadığını bırakmayan programa bağlanıp yorum yapıyor. Kime güvensin adam? Yazıklar olsun..!
Ali Haşhaşda dahil..Arda Turan ne yapsın? Yöneticisi, Galatasaray'ın ağır abisi dedikleri İnan Kıraç, Arda Turan'a yapmadığını bırakmayan programa bağlanıp yorum yapıyor. Kime güvensin adam? Yazıklar olsun..!