Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

Allah aşkına reziliğe bakar mısınız ?

Sadece ben kafayı yememişim gördüm mutlu oldum anasını satayım. Sadece ben uzaydan gelmemişim. :D Ne olursan ol renk aşkı bambaşka bişey. Seviyorum lan seni Galatasaray. Hepinize gösterir gününü bu asil renkler oyunlarınızı bozar ey ahali!

Sadece ben kafayı yememişim gördüm mutlu oldum anasını satayım. Sadece ben uzaydan gelmemişim. :D Ne olursan ol renk aşkı bambaşka bişey. Seviyorum lan seni Galatasaray. Hepinize gösterir gününü bu asil renkler oyunlarınızı bozar ey ahali!

Beim fenerli arkadaşlara söylediğim bir laf vardır sevgili kardeşim; Bizim adımız Galatasaray bizim kontolümüzü sağlamak zordur ve eğer kafamıza tamamen çökememişseniz döner adama aklının alamayacağı şekilde aklının alamayacağı bir ders veririz!!!!!!!!!!

Bravo Erman çok doğru bir açıdan yaklaştı, eğer Baros un yaptığı faul ise bir savunma oyuncusu aynı hareketi yaptığında penaltı verebilecek mi merak ediyorum ve bunu saklıyoru dedi!

Aziz Yıldırım Stad çıkışta Başına üşüşen basın mensuplarına " Arkadaşlar açılın bune böyle birisi aradan bişey soksa göremeyeceğim."

Artık derbi ezeli rekabet yok diye birşey dediler ya o beni sinir etti hepside mağlubiyet serisinin hepside adnan polat dönemi yeter git artık işte off ya git artık küfür ettiricek insana her ne kadar fener yalakalığı da yapsalar o söz olayı bitirmiştir bir GALATASARAY lı bunları duymamalı bu klübü ne hale getirdiniz o 50 bin küsür insana yazık

Gokmen ayisi duydunuz mu dün. Tcavüz kacinilmaz ise zevk almasini bilecen dedi ya. Insan mi bu adam simdi?

orda ziya sengül bile bu gökmen denen onun bunun cocugundan daha cok savunuyo galatasarayi

Yenilirsen bunların ağzına sakız olursun Bunlar Rıdvan gibi Denizli gibi futbolu konuşmayan adamlar.Onun için izleme geç.

Bravo Erman çok doğru bir açıdan yaklaştı, eğer Baros un yaptığı faul ise bir savunma oyuncusu aynı hareketi yaptığında penaltı verebilecek mi merak ediyorum ve bunu saklıyoru dedi!

Erman Maçı biz alsak aynı şeyi söylemezdi emin ol.O adam kadar FENERBAHÇE FANATİĞİ ADAM görmeim ben.

Ha Ahmet Çakar denen şahsiyetsiz adamdan her türlü iyidir yine.Hiç değilse adamın tarafı belli.Bukelemun gibi ben Kurtlar Vadisi'yim ayağı çevirmiyor.

İzlemeyin şu salak programları işi gücü ortalığı karıştırmak.

Elemanları aslantepe nin ordan canlı yayın yapıyor. Adamların derdi futbol degil ki. Taraftar galeyana gelmiş mi, tepki var mı, istifa sesleri var mı vs bunun derdindeler.

Bizde izleyerek yayında kalmalarını saglıyoruz işte

Rijkaard varken, gitsin diye bir yerlerini yırttılar, adamın kıyafetine kadar karıştı varoşlar. Hagi geldiği gün, harika oldu, bu takımı uçurcak dediler, aradan 4 ay geçti, Hagi niye geldi, acilen yollanmalı dediler. Yahu bu adamlar yüzsüz, 2 kuruş paraya satın alacağınız adamlar izlemeyin diyeceğim ama, gerçekten komik ve zavallılar. Yani can sıkıntısına iyi geliyorlar. 5 tane 40 yaş üstü adam ama beyin yaşları 11-12 civarı. Yine Ziya Şengül'ü içlerinden çekip çıkarmak lazım, o biraz daha düzgün.

Rijkaard varken, gitsin diye bir yerlerini yırttılar, adamın kıyafetine kadar karıştı varoşlar. Hagi geldiği gün, harika oldu, bu takımı uçurcak dediler, aradan 4 ay geçti, Hagi niye geldi, acilen yollanmalı dediler. Yahu bu adamlar yüzsüz, 2 kuruş paraya satın alacağınız adamlar izlemeyin diyeceğim ama, gerçekten komik ve zavallılar. Yani can sıkıntısına iyi geliyorlar. 5 tane 40 yaş üstü adam ama beyin yaşları 11-12 civarı. Yine Ziya Şengül'ü içlerinden çekip çıkarmak lazım, o biraz daha düzgün.

Özellikle Ahmet Çakar Rijkaard için çaycı kadar etkisi yok demişti.Geçen programda Rijkaard'ı yanlış zamanda gönderildi diyor. :D

[video=youtube;uQahwRR8Nlk]https://www.youtube.com/watch?v=uQahwRR8Nlk[/video]

Bu Gökmen'i kıstırmak lazım.Zevk almaya bakar artık kaçamayınca.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt