emrecagdas
Sarı Üye
- 16 Ocak 2011
- 377
- 0
- 976
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları
Çakar'dan siyasi göndermeler. Vesayet rejimine karşıyım
Çakar'dan siyasi göndermeler. Vesayet rejimine karşıyım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de dinledim o konuşmasını.
Mesela ; Adnan Öztürk.
Önceden çıkıp konuşuyordu artı gençlere izin verilmeli. Gençlerin önü açılmalı. Buna İnan Aysal gibi ağır abiler şiddetle karşı çıktı. Yiğit Şardan ve Cemal Özgörkey de gençlere izin verilmeli dedi.
Gençler başkan olsun diyen adam neden bugün 70 yaşında birinin başkan adaylığına destek veriyor ?
Adnan Öztürk'e o dönem karşı çıkanlar neden bugün Adnan Öztürk gelsin bizimle çalışsın diyor ?
Gençler başkan olsun diyen Yiğit Şardan ve Cemal Özgörkey'in üstü çizilirken neden aynı demeci veren Adnan Öztürk'e bi öyle bi böyle davranılıp, sonra yönetimde yer al deniyor ?
Kimdir bu ağır toplar kimisi ermeni kimisi yahudi diyor etnik bir siyasette oynanıyor sanki.
ozdalak,ne istiyo anlayamadim valla
İnan Kıraç sanırım, Koç'lardan birinin eniştesi oluyor birde.
Düşünce tarzında yanlışlık yok sadece bazı açıklar var bence. Benim bildiğim Adnan Polat iki seçimde de Canaydın'ın ricasıyla projelerin devamını getirmesi için seçtirildi. Liseli ayrımı, genç ayrımı olsaydı Helvacı başkan olurdu senin mantığına göre ki en çok oyu o almış yönetimden.