Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

Çakar'dan siyasi göndermeler. Vesayet rejimine karşıyım

Helal olsun Erman Toroglu. Bu Ahmet Cakar herseyi bulandirmaktan cok hoslaniyor zaten. Bu kadar olmaz ya. Videoda ibra etmeyenlerin neredeyse iki kati daha fazla oldugu görülüyor zaten. Cok net. Hicbirsey yapamaz Polat. Mahkemeye filan da gidemez. Adami harcarlar. Galatasaray´a ayak basamaz bidaha. Mahkemeye versin de görelim

Ben de dinledim o konuşmasını.

Mesela ; Adnan Öztürk.

Önceden çıkıp konuşuyordu artı gençlere izin verilmeli. Gençlerin önü açılmalı. Buna İnan Aysal gibi ağır abiler şiddetle karşı çıktı. Yiğit Şardan ve Cemal Özgörkey de gençlere izin verilmeli dedi.

Gençler başkan olsun diyen adam neden bugün 70 yaşında birinin başkan adaylığına destek veriyor ?

Adnan Öztürk'e o dönem karşı çıkanlar neden bugün Adnan Öztürk gelsin bizimle çalışsın diyor ?

Gençler başkan olsun diyen Yiğit Şardan ve Cemal Özgörkey'in üstü çizilirken neden aynı demeci veren Adnan Öztürk'e bi öyle bi böyle davranılıp, sonra yönetimde yer al deniyor ?

Düşünce tarzında yanlışlık yok sadece bazı açıklar var bence. Benim bildiğim Adnan Polat iki seçimde de Canaydın'ın ricasıyla projelerin devamını getirmesi için seçtirildi. Liseli ayrımı, genç ayrımı olsaydı Helvacı başkan olurdu senin mantığına göre ki en çok oyu o almış yönetimden.

cakardan U donusu mahkeme ye gitmek yanlis olur

kivirtiyor vallahi

İnan Kıraç sanırım, Koç'lardan birinin eniştesi oluyor birde.

Gökmen başlık yerleştiriyor :D

Gökmen Özdenak gerçekten saçmalıyor.

gökmen yine sapıttı

Gökmen Özdenak'a küfür ediyorum gözlerim kapalı

Düşünce tarzında yanlışlık yok sadece bazı açıklar var bence. Benim bildiğim Adnan Polat iki seçimde de Canaydın'ın ricasıyla projelerin devamını getirmesi için seçtirildi. Liseli ayrımı, genç ayrımı olsaydı Helvacı başkan olurdu senin mantığına göre ki en çok oyu o almış yönetimden.

O dönem projelerin hakkından gelecek tek isim Adnan Polat'tı. 2 dönem seçtiler, projelerin bir kısmını tamamladı. Sırada Riva ve Suada projesi vardı. Bu rantı Adnan Polat'a bırakmak istemedi liseliler. Helvacı'nın ne yaptığını, ne yapmak istediğini bir türlü çözemedim. Ama onda da derin Galatasaray'ın parmağı var gibi. Helvacı başkan seçilemez. Çünkü parası yok.

Dışardan yardımı kabul etmem deyip, Abdurrahim Albayrak'ın yönetime girmesini engelleyenler, neden bugün Ünal Aysal'ı gösterirken gerekirse cebinden para verir diyor ? Bu ne çelişkidir.

Gökmen 5 yaşındaki çocuk zekasıyla yorum yapıyor her zamanki gibi.

Aklı başında yorumcu yok mu yahu? :)

Şu gökmenin IQ su kaç gerçekten çok merak ediyorum.

Mahkemeye gidilirse polat kendi acizliğini kanıtlar sadece,herşey çok açık ve net polat GÜLE GÜLE !

Şimdi romanya gol kralı 100 bin euroymuş onu öğrendik. Transferleri bunlar yapsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt