- 27 Ocak 2010
- 59.387
- 30.998
- 3.523
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları
Sırf şu ercan var diye tüm eğlenceyi kaçırıyorum ne gerek var bu adama yahu
Sırf şu ercan var diye tüm eğlenceyi kaçırıyorum ne gerek var bu adama yahu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Buralarda bi arkadas vardi anlardi bu islerden, fotoshop mu degilmi diye bi sormak lazim?
Kongre uyeleri neden taraftar degil acaba? Cok merak ediyorum. Davetliler kim demissin de, ben mactayken onumde basbakanin adini duyunca alkislayanlar vardi. TOKI'den falan davetlilerin gittigini unutmayalim. Davet edilen herkesi AKP dusmani, Galatasarayli degil, baskan yuhalayici olarak anlatman cok komik.
nasıl düşürdü ? omu düşürdü yoksa onumu düşürdüler... ne yaptı adnan polat pek anlamadım bi açıklarmısın ? mesela helvacı sen git ortalıkta soytarılıkmı yap dedi ? yada faruk sürene bak icra kalktımı dedi ? fatih altaylı iftiralar düzerken ohh aferin fatihmi demeliydi ? arena protestosunda iyi yaptınızmı deseydi ? anlamadım tamam adnan polat sportif başarısızlık almıştır ona kızın ama yok böyle tarihiminizin en rezil dönemine düşürdü dersen bunun açıklamasınıda yapman lazım öyle sağdan soldan duyarak karalamak yakışmaz...
nasıl düşürdü ? omu düşürdü yoksa onumu düşürdüler... ne yaptı adnan polat pek anlamadım bi açıklarmısın ? mesela helvacı sen git ortalıkta soytarılıkmı yap dedi ? yada faruk sürene bak icra kalktımı dedi ? fatih altaylı iftiralar düzerken ohh aferin fatihmi demeliydi ? arena protestosunda iyi yaptınızmı deseydi ? anlamadım tamam adnan polat sportif başarısızlık almıştır ona kızın ama yok böyle tarihiminizin en rezil dönemine düşürdü dersen bunun açıklamasınıda yapman lazım öyle sağdan soldan duyarak karalamak yakışmaz...