Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

Sırf şu ercan var diye tüm eğlenceyi kaçırıyorum ne gerek var bu adama yahu

Demirören gelecek sene mourinho'yu getirecek,Yıldız sözüde Ronaldo:D

Buralarda bi arkadas vardi anlardi bu islerden, fotoshop mu degilmi diye bi sormak lazim?

ben anlarım bu işlerden photoshop bu

Feneriumun da reklamini yaptilar, yapmadiklari sey kalmadi böylece

Ronaldo istese tüm bjk yı satın alır.:D

Her nerede yaşanıyor ve yaşatılıyorsak:D

Reha Muhtar karisini bogarak öldüren adami programina çikariyor. Ilk sözü:

-Efenim, basiniz sag olsun:D

iyi geceler turkiye her nerede yasaniyor ve yasatiliyorsan

cicioğlumudur nedir.. futboldan anlıyor demek:) ? yaşı 5 den başlayan ve futbolla ilgilenen herkes şu ahmet çakarı tanır ... öyle ahmet çakar süper futbol yorumcusu yada dünya çapında işler yaptığı için değil... Sansasyonel ve skandallarla hemen hemen her hafta türk medyasına yön verenlerin içindedir.. şöyle vicdanınıza sorun ahmet çakarı tanımayan biri futbolu takip ediyor olabilirmi ? olabilirmi bu yahu ? nerede yaşıyorsun sayın cici uzaydamı ? bu kadar aleni bi şekilde rezaleti ortaya döken cicioğluna aslında teşekkür etmek gerekir ! allah aşkına vicdanınıza sorun komedi değilde nedir bu ? bu adamlarmı futboldan anlıyor ! bumudur yani ? şaka gibi ... hadi geçelim bunu ayrıca herkes karnından konşuşuyor ama kimse gerçeği söylemiyor BEYLER LİSE KONGRECİLERİN TARAFTARI FİLAN İPLEDİĞİ YOK ASLINDA BAŞARISIZLIĞIDA İPLEMİYOR adnan polat gitmişsse gidiş nedeni 15 ocaktır ! olay liseliler içinde militan partililerin bu olayı kabul edememesi ve polattan kurtulma operasyonudur ! bakın konuşmalara ? hemen hepsi akp ya karşı duramadı iktidara karşı duramadı diye saçmalamaktadırlar ki bilmiyorlar riva projesi daha stadı alamamış başkanın öyle üfürükten saçmalayamacağını ! zihniyete bakarmısınız Altaylı karlı zihniyeti başbakana alın stadı başınıza vurun türü şeyler diyecek ! iyice sallamaya başladılar meydan boş yaa POLATI TARAFTARDA SATTI YA !

1. Ustun Cicioglu'nun futboldan anladigina dair bir iddiasi olmadi, adam Galatasarayliligi bildigini soyledi. Bazilari icin hersey futbol degil.

2. Adnan Polat'in gitmesinin en buyuk sebebi stad acilisindan sonra takindigi tavir, "kameralar var hepsini bulacagiz teroristlerin" "kotu tezahurat yapan GALATASARAYLI degildir" mealindeki abuk aciklamalaridir, bu dogru.

3. 800 milyon liralik karin ustune yatan TOKI'nin baskani oraya cikip sanki Basbakan stadi tek basina gece gunduz calisip cebinden odemis gibi propaganda yapmis, bunlari yaparken Sayin Ozhan Canaydin'a sacma sapan laflar etmistir. (Kendisi milletvekili adayi olacak deniyor bu arada) Adnan Polat en azindan bu densize tepkisini koymaliydi.

4. Kongredeki herkes liseli degil. Galatasarayliligi ayaklar altina alan sahsi gonderirken sevinen gercek GALATASARAYLILARI da militan olarak nitelendiremezsin sen. AKP'yle ilgisi yok bu isin, Adnan Polat'in kisisel cikarlari (enerji projesi) icin makaminin gerektirdiklerini yapmayip taraftarini SATMASI olayin asil ozeti.

toki kar üstüne filan yatamaz arkadaşım arazi zaten devletindi takımımız kiracıydı bunu biliyoruz haa toki başkanı çıkıp özür diledimi diledi buda güzel orada yuhalayan taraftarmıydı elbetteki hayır açılışa davetliler gitti davetliler kim ? kongre üyeleri hani hop hop göbek atan başkanı yuhalayan takım buda doğrumu doğru ! ... cicioğlu 2010 seçiminden önce bile adnan polat gitsin diyordum diyor bunun amacı nedir fatih terimede ilk döneminde gitsin diyen adamdır bu cicdi galatasaraylılık taraftarı aşağlamaksa ! futboldan anlamaytıp konuşmak için konuşmaksa ve buda galatasaraylılığı bilmekse diyecek söz yok kaldıki zaten televizyonde ne hale düştü herkes gördü

Kongre uyeleri neden taraftar degil acaba? Cok merak ediyorum. Davetliler kim demissin de, ben mactayken onumde basbakanin adini duyunca alkislayanlar vardi. TOKI'den falan davetlilerin gittigini unutmayalim. Davet edilen herkesi AKP dusmani, Galatasarayli degil, baskan yuhalayici olarak anlatman cok komik.

Kongre uyeleri neden taraftar degil acaba? Cok merak ediyorum. Davetliler kim demissin de, ben mactayken onumde basbakanin adini duyunca alkislayanlar vardi. TOKI'den falan davetlilerin gittigini unutmayalim. Davet edilen herkesi AKP dusmani, Galatasarayli degil, baskan yuhalayici olarak anlatman cok komik.

yoo herkes demedim zaten ... ama sende takdir edersin ki başbakanı yuhalayan akp dostu değildi ? doğrudur tokiden varyaptan gelen davetliler yuhalamadı işte tamda diğer davetliler yani kongre üyeleri dedik işte hepsi tabi suçlanamaz ben sadece orada yuhalayan grubun polatın porvakatör sözüne kızdığını aynı grubunu polatı ibra etmediğini düşünüyorum yahu bidaha bak kongreye... rezillik yahu masalara cıkan küfür eden göbek atan zıp zıp zıplayan eline koluna hakim olamayan amigo tavırlara giren TAM BİR LİNÇ havası bari bunu savunmayın tamam adnan polatı sevmiorsunuz eyvallah ama bu rezilliğe sessiz kalmayın

Ahmet Çakar iyice saçmaladı 14 yıl şampiyon olamadığınız zaman niye protesto etmediniz diye iyi de Adnan Polat şampiyon olamıyor diye protesto edilmediki Galatasarıyımızı tarihinin en rezil durumuna düşürdü diye gönderildi.

nasıl düşürdü ? omu düşürdü yoksa onumu düşürdüler... ne yaptı adnan polat pek anlamadım bi açıklarmısın ? mesela helvacı sen git ortalıkta soytarılıkmı yap dedi ? yada faruk sürene bak icra kalktımı dedi ? fatih altaylı iftiralar düzerken ohh aferin fatihmi demeliydi ? arena protestosunda iyi yaptınızmı deseydi ? anlamadım tamam adnan polat sportif başarısızlık almıştır ona kızın ama yok böyle tarihiminizin en rezil dönemine düşürdü dersen bunun açıklamasınıda yapman lazım öyle sağdan soldan duyarak karalamak yakışmaz...

nasıl düşürdü ? omu düşürdü yoksa onumu düşürdüler... ne yaptı adnan polat pek anlamadım bi açıklarmısın ? mesela helvacı sen git ortalıkta soytarılıkmı yap dedi ? yada faruk sürene bak icra kalktımı dedi ? fatih altaylı iftiralar düzerken ohh aferin fatihmi demeliydi ? arena protestosunda iyi yaptınızmı deseydi ? anlamadım tamam adnan polat sportif başarısızlık almıştır ona kızın ama yok böyle tarihiminizin en rezil dönemine düşürdü dersen bunun açıklamasınıda yapman lazım öyle sağdan soldan duyarak karalamak yakışmaz...

Sen Adnan Polat'ı savunup kongreye saydırıp duruyosun. Galatasaray kongresi demokratik olarak hakkını savunmuştur. Polat gerek aldığı sportif kararlarda, gerekse idari ve mali kararlarda bir çok hatalar yapmıştır. Şimdi bana ne hata yapmış deme sayfalarca bulurum sana. Kongre de çıkıp konuşan bir çok kişinin konuşma metinleri var. Onları dinledim zaten orada yaptığı hataları tek tek sayıyorlar. Cevap verdimi onlara Adnan Polat. Sportif olarak başarısız olabilir ama öyle sağdan soldan duyarak demişsin. Sağdan soldan duymadık işte. Kongreden duyduk. Bu kesmez mi seni.

Bak ben Adnan Polat'ı bu kongreye kadar savunan insanlardanım. İstersen diğer kişilerle ettiğim kavgaları buraya koyarım görürsün. Ya da profilime bak gör. Ama artık savunulacak bir tarafı kalmamıştır.

Galatasaray'ı birleştirecek ve ileriye taşıyacak gücü kalmamıştır.

Ya şu senın yazını okudukça yazasım geliyo. Senin dediğin şu fatih altaylı ya sessiz mi kalsaydı falan ne demek bu ya. Kalmayacak tabi. Sessiz kalmadıysa ne yapalım. Kalmayacak yahu. Sen Erdoğan Bayraktar!a neden sessiz kaldığını söyle. Ya da Egemen Bağış ın koruması Twitter'dan taraftara küfür ederken neden sessiz kaldığını söyle. Arena protestosunda iyi yaptınız mı deseydi diyosun. Bunu bekleyen mi var. Heralde oyle demeyecek. Başbakan'a katkılarından dolayı teşekkür edecek ve Erdoğan Bayraktar denen şahsiyetede lafını söyleyecekti. Ne yaptı. İşte Bayraktar beni aradı, özür diledi, neden böyle konuştuğunu bilmediğini söyledi falan filan. Safsata. Orada Bayraktar Başbakana yaranmaya çalıştı işte. Bu kadar basit. Sonra neden Polat terketti gitti stadı. Başbakan gitti diye işi mi bitti. Bırak abi bu işleri konuştukça sinirim bozuluyo.

Hiç abartmadan söylüyorum. Aynen dediğin gibi tarihimizin en rezil dönemini yaşadık. Küme düşseydik ama bu kadar ayaklar altına alınmasaydık.

Sonra neden iki de bir Aziz benim kankam diyo. Sen hiç duydun mu Aziz'in ağzından Polat benim kankam dediğini. Bizimki ikide bir Aziz benim kankam. Küçük düşüyo işte böyle diye diye. Eziliyo ve bizleride eziyo. Ağzından düşürmedi Fenrbahçe'yi. Yazık yahu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt