Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk

la bu dallamalar kadar baska kimseden nefret etmiyorum serhat dallamasi bu adam kadar serefsizini gormedim ya bu herifin kelini gorunce suratina servet misali sumkuresim geliyor

Anlasildi Aysal secilirse resmi kanalimiz Kanalturk Tv olacak, GS tv nin basina Serhat Ulueren gelir tam olur. 2. baskan olacak kisi cikmis tarih anlatiyor. Projelerini anlat ne yapacaksin.

Biz bir aileyiz.

Prof. dr. Mehmet Helvaci

Ercan sen ne kıl bi herifsin

Ali Dürüst birşey anlatıyordu, Ercan aklı sıra lafa girmeye çalıştı, Ali Dürüst'de Dünya birincisi olmuş takım diyorum dedi. Ercan yine kekeledi. :D Adamsın Ali Dürüst :asd:

Ercana benden birr Püskevitttt :)

Ercan espri falan yapıyo pis pis.Mal harbi mal.

evinizde çocuklar televizyonun karşısına dizilmiş oturuyorlar karşınızda la ligadan çıkan herhangi bir maç takımların elinde orta sahalar santforlar birbirlerine gol atıyorlar birbirleriyle futbol oynuyorlar şakalaşıyorlar

o çocuk aklından geçiriyor benimde bir orta saham olsa benimde santraforum olsa diyor başkan bize niye almıyorsunuz diyor bizde niye yok diyor

:) :) :) :)

Ünal Aysalın Telegole laf soktuğunuda biliyormusunuz.

Ercan'ın gözleri doldu gerçekten. :D Reklama ondan mı girdi ki Muhtar acaba? :asd:

hic bir kanalturklu basin mesubunu antremanlara tesislere sokmamak

basin odasina sokmamak

programlarina cikmamak

spor mudurlerini arayip firca atmak, bunun gibi bir cok yol var

yonetici dedigin bunun icin orada

Hiç bir itirazım olmaz ama bu şeref yoksunu bunlardan nemalanıyor zaten.Hadlerini canlı yayında bildireceksin ki bi daha ki sefere dedikodu yaptıklarında 2 defa düşünsünler.

evinizde çocuklar televizyonun karşısına dizilmiş oturuyorlar karşınızda la ligadan çıkan herhangi bir maç takımların elinde orta sahalar santforlar birbirlerine gol atıyorlar birbirleriyle futbol oynuyorlar şakalaşıyorlar

o çocuk aklından geçiriyor benimde bir orta saham olsa benimde santraforum olsa diyor başkan bize niye almıyorsunuz diyor bizde niye yok diyor

:) :) :) :)

puhahahha :D:D

heryönden galatasaray fb de üstündür nokta. kupalarin sayisina bakin.sampiyonluk esit.türkiye kupasini saymiyorum :) avrupayi desen hiiic saymayin.eee parami? bizde cok daha fazla.birtek riva yeter, diger mülkleri ve adayi saymiyorum bile :)

Manevi baskan Ali Durust olucak gibi. Unal Aysal arka plandaki agır adam konumunda olucak. Cok iyi olur bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt