Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

cumhurbaşkanına da ahmet gül dedi heralde

işine geleni hatırlıyo işine gelmeyeni hatırlamıyo yaaa..Başbakanımız kim diye sorulunca bi anda canlandı gülerek tayyip babaaaaaaa dedi.Ondan sonra bi anda GS'nin antrenörü kim sorusuna aptalları oynadı..

Yani şimdi adamı korkutmuşlarda mı söyleyemiyor diyor Telegol'dekiler.

lafimi geri aldim sacmalamaya basladi yine

Nasıl korkutmuşuz milletin gözünü.Ne oyunlar dönüyor üzerimizde.

hep oyunlarr . senaryolarr sustuysak bir yere kadaar.. aklınızdan cıkarmayın TÜRKİYEDİR GALATASARAY!

Ulan Reha kimdin kim oldun ya.

Biz senin Galatasaray'ın Avrupa maçlarında takımı nasıl övdüğünü de biliriz!

Yani şimdi adamı korkutmuşlarda mı söyleyemiyor diyor Telegol'dekiler.

onalrda şaşırdı önce aziz para vermiştir kapattırsın samiyeni diyorlar şimdi gerçekten hafızayı kaybetmiştir diyor sonra onlarıda bıraktılar başka şeylerden konuşuyorlar

yannislikla ters tribune otursa, tesadufen gol olsa o da sevinse falan diyor reha muhtar daumla koko cekiyo heralde bu da

onalrda şaşırdı önce aziz para vermiştir kapattırsın samiyeni diyorlar şimdi gerçekten hafızayı kaybetmiştir diyor sonra onlarıda bıraktılar başka şeylerden konuşuyorlar

Anladım.Sağol Sedat.

Bunları izleyince Galatasaray'ı daha çok seviyorum.

Anladım.Sağol Sedat.

Bunları izleyince Galatasaray'ı daha çok seviyorum.

Rica ederim ayrıca çok doğru söylüyorsunuz umarım haftasonu bize karşı olan tüm oyunlara cevabımızı veririz ve Galatasaray'ın ne anlama geldiğini cümle aleme gösteririz

bi tane akıllı canlı yayına bağlanıpta bu ezik fenerin az akmaar,bursa maçlarında yaşanan olayları örnek göstermiyo..

Soytarı çakar ilk fener maçını ne kadar güzel özetledi.O maçta sadece hakeme gelen bir bozuk para ve keitaya atılan su :)

Bu kadar gerçekten..

suan ahmet çakarla bir odaya kitlenmek isterdim gerçekten..

Ulan Ahmet ulan.Hala Keita muhabbeti yapıyolar.Geçen haftada yaptılar bunu.İlk yarı şükrüde Keitanın kafasına atılan su şişesine gelince konu ''Keita'nın yanına gelen'' ''çarpan'' ''seken'' falan diyorlar ama mevzu biz olunca ''tribünden atılan adam'' oluyor.

Köfte dudakli Muhtar daha çok bilgi var bu konu hakkinda :D

Ulan Ahmet ulan.Hala Keita muhabbeti yapıyolar.Geçen haftada yaptılar bunu.İlk yarı şükrüde Keitanın kafasına atılan su şişesine gelince konu ''Keita'nın yanına gelen'' ''çarpan'' ''seken'' falan diyorlar ama mevzu biz olunca ''tribünden atılan adam'' oluyor.

sinan enginde dalga geçti öyle demeyin trabzondaki sular asitli o kramponu da çorabıda deriyi de eritip Keita'nın kemiğini mahvetmiştire yakın bi cümle kurdu herşeyi geçtim niye şu olayı yeniden hortlattınız amacınız ne __?

Ahmet'den,dalkavukluğa devam.. Böyle adamlar olunca Türk Futbolu'nun gelişmesini kimse beklemesin.

reha muhtar bağıra bağıra sahtekar çakara ders veriyo ama onun kafası almıyo..

Artık totonunuzu da yırtsanız o maç büyük taraftarımızın önünde oynancak.Boşa konuşmayın.Gel fener gel az kaldı.

Vali Güler: '' İbb Diyarbakır maçındaki sahaya girenlerden 7 si yarın terör örgütüyle bağlantısı olduğu anlaşıldığından mahkemeye çıkarılacak''

Offffffffffffffffffffffffffffff Özhan Başkan :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt