@Erman Türker ne selam verip çıktın yav açık dursun steam'in
Ben geleceğim de bağlantı problemim hala devam ediyor. Çok düşük bir hızla idare ediyorum bir süredir lakin oyuna giremiyorum. Geçen de girmiştim oynamıştım ama bu sefer güncelleme istiyor ve mevcut bağlantı ile güncellemeyi yapamıyorum. Dolayısı ile oyunu başlatamıyorum. Elde olmayan nedenlerden dolayı beni bu seferlik affedin beyler. İyi oyunlar :D

Ben böyle bir şey görmedim. Mehmet renktaşım, mekan bildir de oralarda pek gezmeyelim.

Mehmet Arslaner abi sen sakamisin? Askerlikten yeni mi geldin bu ne kin bu ne nefret :( . Bizim takimda benim birinci olmam herseyi anlatiyor aslinda :(

@Mehmet Arslaner; biri bu abiye ban atabilir mi . Bu nedir yav bu nedir.
İnferno oyunu harika oldu gerçek bi maç gibiydi ve Come Back yaptık ama nefesimiz yetmedi.Mehmet abi öldür öldür bitmiyor .
Musap ve Çağrıyla oynamak iyiydi ama gününde bi mehmet abi tutulmazmış onu anladık.
Musap'ın ayak diyaloğu süperdi adam sürekli koşuyor ama çok kibar forumdaki agresiflik hiç yok .

Elinize sağlık @Çağrı Yüce; @Musap Aydinli; @Mehmet Arslaner; @Uğur Yılmaz; @Erman Türker;
- @Hakan Sarı; @Kenan Ünal;

Çaresizlikten abimizi çağırdık Maho Baklava :asd22:

Son düzenleme:
İnferno oyunu harika oldu gerçek bi maç gibiydi ve Come Back yaptık ama nefesimiz yetmedi.Mehmet abi öldür öldür bitmiyor .
Musap ve Çağrıyla oynamak iyiydi ama gününde bi mehmet abi tutulmazmış onu anladık.
Musap'ın ayak diyaloğu süperdi adam sürekli koşuyor ama çok kibar forumdaki agresiflik hiç yok .

Elinize sağlık @Çağrı Yüce; @Musap Aydinli; @Mehmet Arslaner; @Uğur Yılmaz; @Erman Türker;
Yahu ban falan, kasinma. Hepimizi vurur sonra, ben korktum, acik ve net.

@Mehmet Arslaner; bide bir şey itiraf edeyim resmen psikolojim bozuldu oyunda.
Şimdi takımca 4-5 kişiyiz sizden 2 kişi kaldı çok iyi diyorum hemen yüz ifadem heyecan-mutlu ifade alıyor tab'a basıyorum bot[abbondanzieri] yazıyor dünyam tersine dönüyor :asd22:

Seni yok etmek için ne taktikler yaptık yav . 7-1'lerden 12-10 a dönmek çok iyiydi ama

Oyunu silsem mi? Bugün ayni takimda oynadik, yarin rakip olmak var.

Çaresizlikten abimizi çağırdık Maho Baklava :asd22:

Son limitdeydim artik, adam gebermiyor, gebertiyor resmen :S

Şimdi takımca 4-5 kişiyiz sizden 2 kişi kaldı çok iyi diyorum hemen yüz ifadem heyecan-mutlu ifade alıyor tab'a basıyorum bot[abbondanzieri] yazıyor dünyam tersine dönüyor :asd22:

Seni yok etmek için ne taktikler yaptık yav . 7-1'lerden 12-10 a dönmek çok iyiydi ama

Artik Botlari pusularda beklettik, adam halen eziyor

Yahu yetmedi, bir ara ayni takimda olmamiza ragmen bana kursun yagdirdi, hem de gözümün icine baka baka.

Ya kardeşim bakma aslında öyle çok iyi falan oynamıyorum ama işte aramızda 3-4 rütbe fark var, üstüne bir de konsantre olunca çok iyiymişim gibi gözüktü. Sen mesela nova 3'sün silverların olduğu maça girsen sen de öyle gözükürsün.

Bu arada Erman'la bir kaç hafta önce 1v1 oynamıştık o gün bugündür cs oynadığını görmedim :D oyundan soğudu resmen. Tabanca ile 200 metreden HS alamazsın diye inat etmişti de o yüzden oynamıştık 1v1.

Geri
Üst Alt