Oğuzhan Yıldırım
Kırmızı Üye
- 15 Ağustos 2013
- 1.684
- 691
- 1.103
bende geleyim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi müsaitsen bi gelsene bir şey deniycez olmazsa maalesef yine kovulabilirsinSahiden kovdular yahu.
Ben geleceğim de bağlantı problemim hala devam ediyor. Çok düşük bir hızla idare ediyorum bir süredir lakin oyuna giremiyorum. Geçen de girmiştim oynamıştım ama bu sefer güncelleme istiyor ve mevcut bağlantı ile güncellemeyi yapamıyorum. Dolayısı ile oyunu başlatamıyorum. Elde olmayan nedenlerden dolayı beni bu seferlik affedin beyler. İyi oyunlar@Erman Türker ne selam verip çıktın yav açık dursun steam'in
Yahu ban falan, kasinma. Hepimizi vurur sonra, ben korktum, acik ve net.@Mehmet Arslaner; biri bu abiye ban atabilir mi . Bu nedir yav bu nedir.
İnferno oyunu harika oldu gerçek bi maç gibiydi ve Come Back yaptık ama nefesimiz yetmedi.Mehmet abi öldür öldür bitmiyor .
Musap ve Çağrıyla oynamak iyiydi ama gününde bi mehmet abi tutulmazmış onu anladık.
Musap'ın ayak diyaloğu süperdi adam sürekli koşuyor ama çok kibar forumdaki agresiflik hiç yok .
Elinize sağlık @Çağrı Yüce; @Musap Aydinli; @Mehmet Arslaner; @Uğur Yılmaz; @Erman Türker;
- @Hakan Sarı; @Kenan Ünal;
Abi şaka gibi ya yok bide ciddi manada gazada gelmiş olmalı bu kadar değildi yav moral bozduYahu ban falan, kasinma. Hepimizi vurur sonra, ben korktum, acik ve net.
@Mehmet Arslaner; biri bu abiye ban atabilir mi . Bu nedir yav bu nedir.
İnferno oyunu harika oldu gerçek bi maç gibiydi ve Come Back yaptık ama nefesimiz yetmedi.Mehmet abi öldür öldür bitmiyor .
Musap ve Çağrıyla oynamak iyiydi ama gününde bi mehmet abi tutulmazmış onu anladık.
Musap'ın ayak diyaloğu süperdi adam sürekli koşuyor ama çok kibar forumdaki agresiflik hiç yok .
Elinize sağlık @Çağrı Yüce; @Musap Aydinli; @Mehmet Arslaner; @Uğur Yılmaz; @Erman Türker;
- @Hakan Sarı; @Kenan Ünal;
Çaresizlikten abimizi çağırdık Maho Baklava :asd22:
@Mehmet Arslaner; bide bir şey itiraf edeyim resmen psikolojim bozuldu oyunda.
Şimdi takımca 4-5 kişiyiz sizden 2 kişi kaldı çok iyi diyorum hemen yüz ifadem heyecan-mutlu ifade alıyor tab'a basıyorum bot[abbondanzieri] yazıyor dünyam tersine dönüyor :asd22:
Seni yok etmek için ne taktikler yaptık yav . 7-1'lerden 12-10 a dönmek çok iyiydi ama
@Mehmet Arslaner; bide bir şey itiraf edeyim resmen psikolojim bozuldu oyunda.
Şimdi takımca 4-5 kişiyiz sizden 2 kişi kaldı çok iyi diyorum hemen yüz ifadem heyecan-mutlu ifade alıyor tab'a basıyorum bot[abbondanzieri] yazıyor dünyam tersine dönüyor :asd22:
Seni yok etmek için ne taktikler yaptık yav . 7-1'lerden 12-10 a dönmek çok iyiydi ama