Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.412
- 23.651
- 2.698
İyiydi son oynadığımız server mıydı hiç lag,ping yoktu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlk oyun fena değildi sonra 2 saat bir şeyler yaptık girdik çıktık olmadı fqlan bir şeyler oldu oyundan çok pis soğudum o iki saatte, sonra başıma ağrı girdi çıkmak zorunda kaldım, gideceğim yerede gidemedim baş ağrısından ?@Mehmet Arslaner nasıl geçti renktaş?
Geçmiş olsun.İlk oyun fena değildi sonra 2 saat bir şeyler yaptık girdik çıktık olmadı fqlan bir şeyler oldu oyundan çok pis soğudum o iki saatte, sonra başıma ağrı girdi çıkmak zorunda kaldım, gideceğim yerede gidemedim baş ağrısından![]()
İlk oyun fena değildi sonra 2 saat bir şeyler yaptık girdik çıktık olmadı fqlan bir şeyler oldu oyundan çok pis soğudum o iki saatte, sonra başıma ağrı girdi çıkmak zorunda kaldım, gideceğim yerede gidemedim baş ağrısından ?

Bunu kabul etmemiz mümkün değil.2 3 ay oynamam ben soğudum oyundan
Geçmiş olsun Abi.2 3 ay oynamam ben soğudum oyundan
Abi sen bugun 50 kill nasıl aldın![]()
Company of heroes.
Company of heroes.
Evet, oynamadım hiç ama oynayan arkadaşlar iyi diyorlar.O film değilmi oyunu çıkmış hemde 2. Oyun vay be
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Beni vurmama garantisi verirsen düşünebilirim.Hanıma izin kağıdını verdik, eğer boya işini çok geç bırakmaz isek bir iki el düşünüyorum.
Tabii benim oynamam ile pek birşey olmaz, oyunun caylağı durumundayım.
Sana sıkan şerefsizdir.Beni vurmama garantisi verirsen düşünebilirim.