birazdan oyuna gireceğim varmı oynamak isteyen ?

ad: bob marley FARUK , nova 2

Takip edenleriniz var mi bilmiyorum ama su an ELEAGUE Major elemeleri oynaniyor. Space Soldiers, ki kendileri en iyi (tek) Turk CS:GO takimi, bugun turnuvaya katilmaya hak kazandi. Boylelikle ilk defa bir Turk takimi Major turnuvaya gidecek. Xantares takimin yildizi ve elemelerde muthis oynadi, Calyx ve Paz da cok iyi maclar cikardilar.

Buradan gencleri tebrik edelim, kendileri dunya kupasini da kazanmislardi.

Abondanzieri şu an nova 2 ama eskiden mg2 idim. Seviyem nova 4-mg 2 arası bir şey yani lakin yenilmeyi rütbeyi vs önemsemiyorum bu sebeple rütbesi düşük olanlar eklememezlik yapmasın.

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Teşekkür ediyorum Sayın Arslaner :hat: Ayrıca Medal of Honor Allied Assault dönemlerinden pusucu olarak da biliniriz. Bu da bir bilgi olsun.

İyi forumlar.

Sen ne ihtirassız bir adam çıktın yav.. :D İnsan biraz hırs falan yapar, iki-üç sıpa noob dedi diye küstün oturdun. Sana yakıştıramadığımı bilmeni isterim.

Sen ne ihtirassız bir adam çıktın yav.. :D İnsan biraz hırs falan yapar, iki-üç sıpa noob dedi diye küstün oturdun. Sana yakıştıramadığımı bilmeni isterim.
Alakası yok kardeşim :D Biraz sıktı galiba o yüzden. Bir de son günlerde pek fırsatım olamadı. Forumdan 8 kişi daha olsa aslında beşe beş rekabetçi güzel olurdu. Biz de biraz oynadığımızı anlardık :D

Mehmet Arslaner; ağabeyimle güzel bir oyun attık tabikide sonuç belli .
ee735b0783.png

Birdaha ki oyuna kalabalık gireriz umarım , abi anlaştığımız gibi eurovision puanlamasını unutma boşa atmadım o awpleri :asd22:

@Mehmet Arslaner; ağabeyimle güzel bir oyun attık tabikide sonuç belli .
ee735b0783.png

Birdaha ki oyuna kalabalık gireriz umarım , abi anlaştığımız gibi eurovision puanlamasını unutma boşa atmadım o awpleri :asd22:

Daha ilk oyunda AWP atan Burak kardeşime teşekkür ediyorum, hiç şüphesiz karşılıksız kalmayacak bu mühim kıyak :D Erman Türker gör gör, seninle 30 oyun oynadık 1 kere deagle bile atmadın.

Birazdan oyuna giriyorum gelecek varsa.
latest

Maçlar yapsak ya ?

Son düzenleme:
Z

gsc-logo-1.png

Takımımızı kuruyoruz :
-Mehmet Arslaner
-Burak Pakdemir
-Kenan Ünal
-
-
-
-
-
0000635_gs-cimbom-t-shirt.jpeg

Son düzenleme:
Yaz bakalım. Oyun içi iletişimi nasıl yapıyorsunuz? Teamspeak? Güvercin? Duman?

Eğer adam gibi bir kadro kurabilirsek ve haftada 3-4 maç yapar hale gelirsek mikrofon alırım.

Bir sorum daha olacak. Takım arkadaşını satmak veya yem olarak kullanmak mümkün mü?

Hangi saatlerde oynuyorsunuz ona göre alayım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt