mehmet abi forumun iyisi sanırım bi aksam üstü 1v1 yapmak isterim kendisiyle.
erman beye 200mt den hs yapmak basit tabi. :asd:

allah allah...
cok merak ettim şimdi bak. abi o zaman şöyle sorayim... oynamayı bilen var mı aranızda ? :asd:

1.6 da baya iyiydim. cs go yu çok az oynadım. geçen kardeş almış onla antrenman yaptım biraz ama oyuna ısınana kadar bocalıyorum .

Kusura bakma Kenan fark etmemişim cevabın gözümden kaçmış. Playstation 3. Eskisi gibi vakit ayıramadığım için 4 almayı hiç düşünmedim.

Bu arada akşam Counter 1.6 oynayalım. :asd: @Mehmet Arslaner @Erman Türker
cs go al onu oynayalım 1.6 mı kaldı :D

mehmet abi forumun iyisi sanırım bi aksam üstü 1v1 yapmak isterim kendisiyle.
erman beye 200mt den hs yapmak basit tabi. :asd:
Yav öyle ahım şahım iyi değilim mg2 dmg arası bir seviyedeyim, oynadığımız dönem elim sıcaktı çok sık oynuyordum arkadaşlarında en iyisi nova 3 olunca sanki çok müthişmişim gibi gözüktü. Epeydir oynamıyorum yine son 2 günde 4 el rekabetçi oynadım 2 sini yarıda bıraktım, diğer ikisindede trolledim oyunu kovdular mg2 den nova 4 e düşmeyi başardım :D

Akşam size bilgisayarımın sistem özelliklerini atayım abi. Kaldırır diyorsanız hemen alırım ve oynarız. Kaldırmazsa yeni bilgisayar almam gerekir onun için yazı beklemem lazım :)
8 Yıllık laptop sonradan güçlendirilmiş halde .

oyunda 60 fps alıyorum genel olarak ( keleşle oynarken sıkıntı oluyor . )

Son düzenleme:
8 Yıllık laptop sonradan güçlendirilmiş halde .

oyunda 60 fps alıyorum genel olarak ( keleşle oynarken sıkıntı oluyor . )

Benim laptop elinden bu sene 10. senesine girdi. Hala taş gibi de sistem olarak ne durumda bilmiyorum. Dönemin en iyilerindendi.

laptoplar oyun için uygun değil ısınmadan dolayı da cortluyor aletler.

Geri
Üst Alt