Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 81.809
- 93.562
- 5.263
Hayıroldun mu aşını
olda senin ismini onore edelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayıroldun mu aşını
olda senin ismini onore edelim
Y.Kürek bir kararOguzhan olmadan Bende olmama karari almis bulunmaktayim
bu arkadaşı evine tıkın kapalı alana girdiği an mıhlayın ihbar edin
:crushed:Ece Üner sen misin? Bu ne acı pompası.
İşyerinde haftada 2 kere test oluyorum.Relaks...bu arkadaşı evine tıkın kapalı alana girdiği an mıhlayın ihbar edin
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
test seni kurtarmazİşyerinde haftada 2 kere test oluyorum.Relaks...
Zaten 2023 e kadar test ediliyor. Içindeki kağıtta da bu yazıyor + kimseyi de bu süreçte sorumlu tutamıyorsun.Bugün bir is arkadasimla konustugum konu. Bana anlattigi hikayede 29 yasinda bir sporcu, genc arkadasi cross vaccine sonucu (ilk doz Biontech ikinci doz Astra olmak üzere) gece kalp krizi sonucu vefat etmis olmasi. Bu hikaye ne kadar dogru ne kadar yalan oldugunu bilmiyorum ama sanirim özellikle Biontech aşısinin üzerine kalp kasi ilthabi üzerine arastirmalar vardi. Yanlis hatirlamiyorsam bu arastirmalar Israilde yapiliyordu. Buna benzer hikayeler duydunuz mu diye merak ettim.
Su ana kadar halen asi olmadim ve acikcasi etrafimdaki insanlarin hikayeleri beni bu konuda endiselendiriyor.
Büyük ihtimal senin dediğin gibidir ters yazmıştır.İlk aşı biontech ikinci Astra oluyor muydu ki. Benim bildiğim öbür türlü oluyordu, ilkini Astra ikincisini biontech