Cristiano Ronaldo, 175 Milyon Euro Karşılığında Al Nassr ile Anlaştı

İşte diyorum sen öğren, düzen böyle diye koyun gibi buna alışarak böyle yaşamaya gerek yok. O ülkeden çıkan petrolün parası neden onda? O para neden o halkın değil de, o nüfusun %1inin elinde? Yoralım bu tarz şeylere kafamızı diyorum. Bu benim dünya görüşüm. Admin beni düzeltecek diye fikrimi yazamayacak mıyım? Kim kimi azarlar gibi konuşuyor burda?
amma boş yapıp duyar kasmışsın. Sanki bu forumdaki insanlar o parayı yönetiyor:asd:

ahhaha paraya bak biz de transfer eder miyiz diye düşünüyorduk

Adam evvelden bu kararı alan herkese, her şeye sallamış l, vizyonsuz demiş. Kendi yapınca para abi olmuş. O zamanki Ronaldo karşısına geçse o bile suratına bi tükürür. Adama lafını yutturmuşlar mı yutturmuşlar. Ben ona bakarım. 🤣

Hala iddialı olmak istiyordu, CL'de oynamak istiyordu vs. 2 yıl daha eli yüzü düzgün bir Avrupa kulübünde oynayıp sonra Katar'a gitse yine buna yakın bir parayı vermeyecekler miydi? Şimdi 2 yılda içindeki futbol aşkını söndürecek yok yere.

Valla ileri derecede Messi holiganiyim, ben de olsam %100 kabul ederdim. Burada asıl ve tek sorun 38 yasindaki birine 200 milyon odenmesi 😁
2.5 sene 500 milyon euro. EPL'den takim alabilir veya NBA'den bir takima ortak olur veya 10 yardim yapiyorsa 50 yapar. Belki simdiki takimin sahibiyle ortak olup Manu'yu bile alabilir. Adam 40 yasinda 200 milyon euro kazanacak.

Arkadaşlar hayat zor. 2.5 litre kola olmuş 25 lira. Gerçi Ronaldo kola içmiyor ama neyse konumuz o değil. Bu adamın bakmakla mükellef olduğu kaç tane çocuğu var. Biraz da öyle düşünün bence.

Zenginin mali zugurtun çenesini yorarmis. Amma konusmussunuz be fakirler. Bu yaşta buyuk takim yapsa zaten yedek olacakti ee bizim lige gelecegine eş deger lige gitmis bizde alacaginin 20-30kati parasina. Ben yapmazdim diyen agir yalan söyluyordur

FlRScFVWIAABh1A

Ronaldo bir markadır. Adam kırılmadık rekor bırakmamış. İngiltere ligi ağır gelir. Ispanya desen madrid istemez. Onune böyle bir firsat gelmiş. 200 milyon euro. Şurada 5000 dolar veriyorum deseler hepimiz uçarız. Gayet mantıklı seçim. Bu saatten sonra sadece cebini düşünür adam.

Bugüne kadar insan üstü azmiyle kendinden çok daha yetenekli olan Messi ile rekabet edebildi. Ama Messi'nin World Cup alması ve en son bu imza rekabeti bitirmiştir.

Bu karar doğrudur ve ya yanlıştır meselesi değil. Parayı secmekte kendince doğru bir hamledir. Ama artık kimse Ronaldo gelmiş geçmiş en büyük futbolcudur iddiasında bulunmamalı. Çünkü bu komik olur. Dünyanın en büyük topçusu al Nassr da oynamaz.

Geri
Üst Alt